Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regula de aur pe care trebuie să o respecți atunci când porți o conversație

Publicat:

In cadrul emisiunii "", jurnalista și expertul in comunicare a discutat despre problemele de comunicare in societatea noastra și a oferit sfaturi pentru realizarea unei comunicari eficiente.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

De la o „mica pata”, la cancer de piele. Regula cu ajutorul careia poți identifica din timp afecțiunea

17:56, 14.05.2024 - Este extrem de important sa acordam atenție pielii noastre, mai ales ca este cel mai mare organ al corpului. Deși cancerul de piele are unele forme cu cele mai mari șanse de supraviețuire, acesta poate ajunge in stadii avansate daca unele modificari la nivelul pielii nu sunt remarcate la timp.

Regula casei stabilita de Anca Serea. Ce trebuie sa faca familia ei in fiecare seara. „Nu prea sunt fani”

09:45, 21.04.2024 - Anca Serea și Adi Sina sunt casatoriti din 2015 și au șase copii. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri, deși in urma cu ceva timp au trecut prin momente complicate, fiind la un pas de despartire. Recent, artistul a implinit 47 de ani, iar soția lui a facut un gest neașteptat.„Il surprind…

REACȚIA STUDENȚILOR Studenții Universitații București refuza sa participe la cursurile unui profesor

15:50, 01.04.2024 - Asociația Studenților la Comunicare (ASC) din Universitatea din București anunța, intr-o postare pe Facebook, ca va boicota cursurile și seminarele susținute de lectorul universitar Horea-Mihai Badau .... The post REACȚIA STUDENȚILOR Studenții Universitații București refuza sa participe la cursurile…

Armata britanica a eliminat regula care le interzicea militarilor sa poarte barba. Sunt totuși impuse cateva conditii

21:25, 29.03.2024 - Soldatii si ofiterii armatei britanice vor avea de acum inainte dreptul sa poarte barba, dar cu respectarea unor conditii, dupa ce a fost revocata o regula aplicata de mai mult de un secol, scrie vineri publicatia The Times, preluata de agentiile DPA si EFE.

Robert Downey Jr. afirma ca „regula de doua saptamani” l-a ajutat sa aiba un mariaj fericit timp de aproape 20 de ani

11:05, 14.03.2024 - Actorul american Robert Downey Jr., care tocmai a caștigat primul Premiu Oscar din cariera sa, a dezvaluit „regula de doua saptamani” care l-a ajutat sa aiba un mariaj fericit timp de 19 ani in condițiile in care și soția sa, Susan Downey, lucreaza la Hollywood, relateaza Business Insider.

Monica Munteanu, despre deepfake, spectrele narcisismului in comunicare, tradari și hate

17:05, 05.03.2024 - “Tradarile personale au fost foarte greu de gestionat și am suferit de multe ori. Cat privește pe cele profesionale, sunt exagerat de puternica” a declarat Monica in cadrul podcastului moderat de Romeo Chiriac.Monica spune ca a cunoscut fenomenul deepfake inca din anii 2018/2019. “Am intrat in contact…

Regula de care romanii care stau la bloc habar nu au. Ce trebuie sa faca pana la data de 30 a lunii

17:25, 21.02.2024 - Majoritatea dintre noi, cei care locuim la bloc, știm ca odata pe luna, in funcție de ce se stabilește la nivel local administrativ, avem o anume obligație, sau mai bine zis, vorbim de regula de care romanii care stau la bloc habar nu au.


Ce parere ai despre aceasta stire?