Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regina Maria, omagiată la Palatul Regal din Madrid

Publicat:

din Madrid si-a deschis porțile pentru romani. a fost omagiata simbolic printr-o suita de evenimente dedicate ultimei saptamani a presedinției Romaniei la , iar s-a intalnit cu .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski merge in vizita in Spania si se va intalni cu regele Felipe: Pe cand este planificata deplasarea

19:01, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de digi24.ro .

Zelenski va merge in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele Felipe

18:21, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Regele Spaniei avertizeaza: Violentele din Gaza au escaladat la un nivel inimaginabil

19:25, 10.05.2024 - Regele Felipe al VI lea al Spaniei a avertizat ca violentele din Gaza au escaladat la un nivel inimaginabil. Monarhul a facut aceste precizari in timpul discursului sau, in cadrul unui eveniment de la Madrid.Potrivit agentiei de stiri de stat EFE, regele a declarat ca violenta tot mai mare din Gaza…

Regele Spaniei intervine in razboiul din Gaza: 'A atins deja niveluri inimaginabile!'

18:55, 10.05.2024 - Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a avertizat ca violențele din Gaza au escaladat la un nivel inimaginabil. Monarhul a facut aceste precizari in timpul discursului sau, in cadrul unui eveniment de la Madrid.

PM Ciolacu, on board Regina Maria frigate: I was impressed by professionalism of crew participating in Sea Shield 24

18:25, 11.04.2024 - Prime minister Marcel Ciolacu attended, on Thursday, the multinational exercise "Sea Shield 24" on board the Regina Maria frigate, at the end declaring himself impressed by the crew's professionalism, demonstrated during training at sea.

VIDEO Pricesne emoționante, interpretate de o eleva de 13 ani din Alba, la intrarea in Postul Paștelui

19:05, 17.03.2024 - VIDEO Pricesne emoționante, interpretate de o eleva de 13 ani din Alba, la intrarea in Postul Paștelui Pricesne emoționante, interpretate de o eleva de 13 ani din Alba, la intrarea in Postul Paștelui Loredana Prața este o adolescenta de 13 ani din Petrești care reuseste sa cucereasca inimile celor care…

Deputatul Gheorghiu, ghid la Palatul Parlamentului pentru micii actori ai trupei de teatru „Birlic” din Falticeni

19:40, 28.02.2024 - Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, le-a fost ghid micilor actori ai trupei de teatru „Birlic” din Falticeni care au vizitat astazi Palatul Parlamentului. Totodata, parlamentarul liberal le-a facilitat copiilor vizita la Ateneul Roman și la Palatul Regal, care gazduiește Muzeul Național de Arta…


Ce parere ai despre aceasta stire?