Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regina Elisabeta, comemorată la 100 de ani de la moarte, la Biserica Ortodoxă din Săvârșin

Publicat:

va comemora centenarul morții reginei Elisabeta, joi, 18 februarie, de la ora 12,00, la din Savarșin.

Potrivit unui comunicat al Biroului de presa al regelui Mihai I, evenimentul va avea loc în prezența principesei Margareta și a principelui Radu.

''Altețele Lor Regale se afla, în luna februarie, la reședința regala de la Savârșin și au ales biserica din localitate pentru oficierea slujbei de pomenire'', informeaza sursa citata.

La comemorare vor lua parte arhiepiscopul Timotei al Aradului, reprezentanți ai autoritaților…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Custodele Coroanei, Margareta: Suntem impreuna din nou, pentru o sarbatoare nationala

20:06, 10.05.2024 - Custodele Coroanei Romane, Margareta, si-a exprimat satisfactia, vineri, pentru organizarea, dupa patru ani, a traditionalului "Garden Party", in gradina Palatului Elisabeta, cu ocazia sarbatorii nationale de 10 Mai.

Detalii incredibile din viata familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de raposata Regina Elisabeta II. Nici tatal sau nu il ierta

15:20, 28.04.2024 - Cererile regelui Charles in ceea ce priveste toaleta, viața secreta a lui Kate Middleton, o cearta in dormitorul regal si multe alte detalii din viata privata a familiei regale britanice au fost dezvaluite intr-o carte despre viața din spatele zidurilor palatului.

Moarte cumplita pentru un șofer care s-a infipt cu mașina intr-o glisiera metalica de pe A1

09:26, 24.04.2024 - Un șofer a murit marti seara dupa ce autoturismul pe care il conducea a intrat in glisiera metalica dintre sensurile de mers ale autostrazii A1. Bara metalica a strapuns mașina de la un cap la altul. Accidentul a avut loc la km 82, in judetul Arges. ”Din verificarile preliminare efectuate de politistii…

Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului?

11:15, 20.04.2024 - Ne-am pus aceasta intrebare pe nepusa masa vazand agitația nascuta din nimic a politicienilor urbei. Și a celor care se cred sau se propun politicieni.... The post Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Presa centrala: Gheorghe Falca, pe lista provizorie a candidaților la alegerile europarlamentare

16:15, 13.03.2024 - A fost facuta cunoscuta lista provizorie a candidaților la alegerile europarlamentare. Pe lista se regasește și europarlamentuarul Gheorghe Falca, fost primar al Aradului. Sefa Reprezentanței... The post Presa centrala: Gheorghe Falca, pe lista provizorie a candidaților la alegerile europarlamentare…

Trupul lui Aleksei Navalnii a fost „abuzat” dupa moarte, acuza vaduva lui

16:26, 28.02.2024 - Trupul lui Aleksei Navalnii a fost „abuzat” dupa moarte, a spus soția lui miercuri, de la tribuna Parlamentului European. In același timp, Iulia Navalnaia a spus ca se teme ca la inmormantarea lui vor fi incidente și autoritațile vor face arestari.

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.

VIDEO! Ferma groazei, la Constantin Daicoviciu

17:45, 13.02.2024 - CONSTANTIN DAICOVICIU – Animale moarte, schingiuite, ucise intenționat, ingrijite necorespunzator sunt doar cateva dintre descoperirile dosarului penal intocmit de polițiștii de la Protecția Animalelor! Luni, 12 februarie, polițiști de la Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului…


Ce parere ai despre aceasta stire?