Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reghe Junior, la mormântul bunicii sale. Anamaria Prodan nu s-a dezlipit de fiul său, la parastasul Ionelei Prodan

Publicat:

La mormantul a venit și Laurențiu Reghecampf Junior, zis și „Bebeto”. Micuțul i-a fost alaturi in aceasta zi grea și incarcata de emoție, iar impresara l-a ținut strans in brațe, pe fiul sau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit sa iși invinga pana și cea mai mare frica

22:45, 19.04.2024 - Anamaria Prodan spune ca a reușit, intr-un final, sa iși invinga și cea mai mare frica intr-un moment in care viața a pus-o la incercare: moartea Ionelei Prodan. Despre acea perioada, impresara a povestit ca a fost, de departe, cea mai dificila, dar și in urma careia a avut de invațat o mulțime de lecții.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf, dupa ce fiul sau și al Anamariei Prodan a zis la TV ca ii e dor de tatal lui: „Fiecare este liber sa creada ce dorește”

14:50, 26.03.2024 - Laurențiu Reghecampf a avut prima reacție, dupa ce Bebeto, fiul sau și al Anamariei Prodan, a zis la TV ca ii este dor de tatal lui. Relația adolescentului cu tatal s-au a avut de suferit dupa desparțirea parinților.Bebeto, in varsta de 15 ani, a fost intrebat in reality show-ul „Prodanca. Punct și…

Are sau nu Laurențiu Reghecampf Junior iubita? Ce a raspuns fiul Anamariei Prodan cand a fost intrebat daca are prietena: „S-a inroșit tot”

19:50, 13.03.2024 - In ediția de sambata, 9 martie 2024, a emisiunii "Prodanca. Punct și de la capat", fiul impresarei, Laurențiu Reghecampf junior, zis și Bebeto, a raspuns la o intrebare care l-a facut sa se fastaceasca. Iata ce raspuns a dat cand a fost intrebat daca are iubita!

Prodanca. Punct și de la capat. Unde locuiește Nuți, de fapt. Telespectatorii au vazut-o doar in casa Anamariei Prodan: ”Abia aștept sa...” / VIDEO

22:05, 02.03.2024 - Nuți este mereu prezenta in casa Anamariei Prodan și indiferent de locurile in care s-a mutat de-a lungul sezoanelor reality show-urilor sale, ea a fost filmata doar in locuințele vedetei. Iata unde sta, Nuți, de fapt și cum a evoluat relația cu Anamaria Prodan!

Cum arata casa Anamariei Prodan din Las Vegas. De ce Nuți nu i-a insoțit in America / GALERIE FOTO

13:50, 21.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan și-a prezentat vila de lux pe care o deține in Las Vegas, S.U.A.! Iata cum arata locuința pe care impresara o deține intr-o zona buna a Americii, dar și cine sunt veciii sai celebri!

Cum și-a crescut Anamaria Prodan copiii: „Afara! Nu vezi un leu de la mine”. Reacția lui Sarah Dumitrescu: „Te uram atunci”

18:45, 15.02.2024 - Contrar opiniei publice, Anamaria Prodan nu le-a oferit totul pe tava celor trei copii ai sai: Rebecca, Sarah și Laurențiu Reghecampf Junior sau Bebeto. Impresara i-a educat in regim militar. I-a amenințat inclusiv ca nu vor mai fi copiii sai și ca nu-i va mai baga in seama. Foto Cați copii are Anamaria…

Anamaria Prodan, cadou emoționant din partea fiului ei. Ce a putut sa-i ofere Bebeto: „Vi se rupe sufletul”

12:00, 13.02.2024 - Anamaria Prodan a primit un cadou de suflet de la fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a fost extrem de emoționata de gestul mezinului familiei și a fost surprinsa intr-o ipostaza in care nu a prea fost vazuta pana acum.


Ce parere ai despre aceasta stire?