Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Referendum în Scoţia: „Pentru prima oară în istorie, noi am decis!“

Publicat:

Cele 4.3 milioane de scotieni care s-au inscris la vot, cele 88 de procente care au votat efectiv, au facut din acest gest - ignorat in multe alte state - o profesiune de credinta. Pentru prima oara din 1991 incoace - data primelor alegeri libere din Romania - am vazut oameni care au crezut in puterea votului lor. Oameni care s-au sculat cu noaptea in cap si care au votat inainte de a face orice altceva: inainte de a merge la serviciu, de a lua micul dejun, de a-si duce copiii la scoala. NU - 55%, DA - 45%

Au votat pana tarziu, la ora 22, au votat daca au avut 16 ani, dar si daca au…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pe 20 octombrie, in Republica Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale și referendum pe tema aderarii țarii la UE

20:11, 16.05.2024 - Scrutinul prezidențial va fi organizat in data de 20 octombrie, zi in care in Rep. Moldova va avea loc și plebiscitul pe tema aderarii la UE, un proiect de hotarare in acest sens fiind votat la ședința de joi a Parlamentului de la Chișinau.

VIDEO | Trenul din Harry Potter a fost oprit din circulație: Ce s-a intamplat cu celebrul 'Hogwarts Express'

03:50, 22.03.2024 - In Scotia, trenul cu aburi Jacobite, cunoscut pentru aparitia sa in versiunea cinematografica a cartilor "Harry Potter" de J. K. Rowling, a fost oprit miercuri, potrivit The National Scot. Oficiul pentru Reglementare Feroviara (ORR) a acuzat West Coast Railways, compania care exploateaza celebrul…

Chicu, dupa ce Maia Sandu a anunțat votul prin corespondența: „Referendum, vot prin poșta doar unde vrea ea - totul pentru a lua un nou mandat. Tarziu!”

10:00, 01.03.2024 - Fostul premier, Ion Chicu, a venit cu o reacția, dupa ce președinta Maia Sandu a anunțat ca cetațenii din diaspora unde este greu de ajuns la secțiile de vot, ar putea vota „prin corespondența” la alegerile prezidențiale din acest an.


Ce parere ai despre aceasta stire?