Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REFERAT: De ce vrea DNA sa il aresteze din nou pe milionarul Carabulea

Publicat:

, mana de fier din spatele si a altor firme ar putea fi arestat preventiv din nou dupa ce si-a incalcat cu obstinenta termenii controlului judiciar. Ilie Carabulea a fost trimis in judecata pe 25 aprilie 2014 de DNA.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Masacru! Patru polițiști, impușcați mortal in SUA in timp ce incercau sa aresteze un barbat

12:41, 30.04.2024 - Patru polițiști au fost impușcați mortal și alții au fost raniți in timp ce incercau sa aresteze un barbat. Incidentul a avut loc marți in Charlotte din statul american Carolina de Nord. Barbatul cautat de polițiști a murit și el.

Scena desprinsa dintr-un film de acțiune: Patru polițiști impușcați mortal in timp ce incercau sa aresteze un barbat

09:25, 30.04.2024 - Patru polițiști au fost impușcați mortal și alții au fost raniți in timp ce incercau sa aresteze un barbat. Incidentul a avut loc marți in Charlotte din statul american Carolina de Nord. Barbatul cautat de polițiști a murit și el.

JK Rowling provoaca poliția sa o aresteze, conform noii legi privind infracțiunile motivate de ura. „Aștept cu nerabdare”

19:51, 02.04.2024 - Celebra autoare, JK Rowling, a provocat poliția din Scoția sa o aresteze in conformitate cu noua lege a Partidului Național Scoțian (SNP) privind infracțiunile motivate de ura. Declarația vine in urma afirmațiilor sale despre persoanele transgender.

Razboi in Ucraina, ziua 768. Rusia cere Kievului sa iși aresteze șeful securitații și sa il trimita la Moscova

13:10, 01.04.2024 - Ministerul rus de externe a cerut duminica seara Ucrainei sa il aresteze pe șeful serviciului de securitate de la Kiev și sa il extradeze la Moscova, relateaza Business Insider. Ministerul condus de Serghei Lavrov a remis un comunicat de presa in care il invinovațește pe Vasil Maliuk, directorul Serviciului…

Fiii vrajitoarei Sidonia au ajuns in spatele gratiilor! Judecatorii care au decis sa-i aresteze preventiv pentru 30 de zile

18:56, 12.02.2024 - Au aparut noi detalii in cazul crimei de la Padina! Fiii vrajitoarei Sidonia au fost arestați dupa crima de la petrecerea cu vedete. Iata ce au decis oamenii legii, dupa ce trei barbați au ucis cu sange rece un barbat in varsta de 41 de ani la o petrecere unde au participat și vedete!

Biroul Interpol al Republicii Moldova a solicitat Rusiei sa il aresteze pe Ilan Șor, aflat la Moscova

12:45, 09.02.2024 - Biroul Interpol Moldova solicita Biroului Central Interpol de la Lyon și Federației Ruse sa-l aresteze pe fugarul Ilan Șor, acolo unde acesta s-ar afla din 1 februarie. De altfel, fostul deputat condamnat la 15 ani de pușcarie a anunțat ca s-a intalnit cu președintele Comitetului Dumei de Stat a Rusiei,…

Ilan Șor este in Rusia. Chișinaul cere Kremlinului sa-l aresteze

18:00, 08.02.2024 - Ilan Șor, oligarhul fugar care se ascunde de aproape patru ani de justiția de la Chișinau in Israel, a parasit din nou Țara Sfanta și a plecat in Rusia, așa ca Biroul Interpol Moldova a solicitat Federației Ruse sa-l rețina și sa-l extradeze, dar nu a primit un raspuns pana acum.

Interpol Moldova cere Rusiei sa il aresteze pe Ilan Șor, care s-ar afla la Moscova

14:06, 08.02.2024 - Biroul Interpol din Republica Moldova a sesizat miercuri seara oficiului central Interpol din Lyon ca oligarhul fugar Ilan Sor, condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare de justitia moldoveana in dosarul fraudei masive bancare, s-ar afla in Federatia Rusa, transmitand in acelasi timp si o cerere catre…


Ce parere ai despre aceasta stire?