Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reconversie urbană în zona Pieței 1 Mai. Proiectul include spații culturale, birouri și un parc cu peste 600 de arbori

Publicat:

Spații culturale, zona de office, centru comercial și un spațiu verde care se intinde pe 5 hectare, asta include amplul proiect de regenerare urbana propus in zona Pieței 1 mai, pe fosta platforma industriala CarbochimAnsamblul mixed-use, a carei investiții se ridica la 500 de milioane de euro,…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

6.000 de locuri noi de munca, generate prin reconversia platformei Carbochim. Ce oportunitați economice aduce proiectul pentru Cluj-Napoca?

16:36, 24.04.2024 - Peste 2.000 de angajați și sute de companii vor fi implicate in construirea viitorului ansamblu mixt de pe platforma industriala Carbochim. Proiectul va genera, potrivit estimarilor investitorului, peste 6.000 de locuri noi de munca.

Cum arata platforma Carbochim din Piața 1 Mai? Va fi transformata, in doar cațiva ani, in mall cu spații culturale, cladiri rezidențiale și birouri - FOTO/ VIDEO

14:55, 24.04.2024 - In prezent, platforma Carbochim din Piața 1 Mai ofera peisaje desprise parca din filmele de groaza, insa nu pentru mult timp. In cațiva ani, terenul de 14 hectare va deveni o adevarata atracție pentru clujeni și turiști, cu spații verzi ample, funcțiuni culturale și de divertisment.

Rețea velo in jurul proiectul de reconversie a fostei platforme Carbochim

10:10, 08.04.2024 - Proiectul de transformare a fostei platforme Carbochim intr-o atracție pentru intregul oraș, printr-o investiție de jumatate de miliard de euro, cea mai mare de acest tip din Cluj, inainteaza in dezvoltare.

Proiectul de regenerare urbana a platformei Carbochim, la un pas de aprobarea in consiliul local. Proiectul a fost pus in consultare publica.

14:10, 03.04.2024 - Proiectul de regenerare urbana a fostei platforme industriale Carbochim, o investiție de 500 de milioane de euro, a fost lansat din nou in dezbatere publica. Ulterior, proiectul va ajunge pe masa consilierilor locali.

Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: Se lanseaza apelul pentru proiecte „Schema de granturi pentru consorții școlare rurale”

17:30, 18.03.2024 - Educația este cea mai importanta investiție in viitorul Romaniei. Ministerul Educației anunța lansarea apelului competitiv de proiecte „Schema de granturi pentru consorții școlare rurale”. Solicitanții pot aplica pentru granturi in valoare de maximum 37 de milioane de lei, pentru construcția și dotarea…

PROIECT – Un nou tip de servicii medicale pentru pacienți. Despre ce este vorba

17:55, 11.03.2024 - In atenția senatorilor se afla in aceste zile o propunere legislativa pentru modificarea și completarea Legii nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatații. Proiectul de lege face referire la un nou tip de servicii medicale de care vor putea beneficia pacienții. In primul rand, propunerea definește…

Regenerarea urbana a zonei verzi Expo Transilvania, pe masa urbaniștilor din Primarie. Parcul Aurel Vlaicu se extinde, iar in zona apar noi spații de parcare.

16:15, 11.03.2024 - Proiectul de regenerare urbana a zonei Expo Transilvania ajunge pe masa urbaniștilor din Primarie. Proiectul prevede extinderea parcului Aurel Vlaicu, realizarea unui nou parking și amenajarea strazilor adiacente.

Dezbatere despre finanțarea proiectelor culturale

00:10, 08.02.2024 - In Sala de ședințe a Consiliului Local Targu Mureș, va avea loc o dezbatere despre modificarile aduse regulamentului pentru acordarea finanțarilor nerambursabile pentru proiecte culturale. Dezbaterea va avea loc saptamana viitoare, luni, 12 februarie, incepand de la ora 12.00. La dezbaterea despre Proiectul…


Ce parere ai despre aceasta stire?