Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Recompensă mare pentru prinderea pedofilului care a abuzat doi copii în lift! „Premiul pentru capul dementului”

Publicat:

Pedofilul care a agresat sexual doi copii in lift, vineri seara, este in continuare cautat de politistii din Capitala. Chiar daca sute de mii de oameni au distribuit filmul in care acesta apare, nu au aparut inca informatii cu privire la identitatea acestuia.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Restrictii de circulatie sambata pe Soseaua Kiseleff din Capitala, unde au loc concerte si spectacole pentru copii

17:50, 31.05.2024 - Traficul rutier va fi restrictionat sambata, pe Soseaua Pavel D. Kiseleff din Capitala, cu ocazia desfasurarii unui eveniment intitulat „UNO”, care consta in concerte si spectacole pentru copii, dar si montarea unor ateliere handmade.

6 bebeluși au murit intr-un incendiu care a devastat un spital pentru copii din capitala Indiei

14:10, 26.05.2024 - Sase bebelusi au murit intr-un incendiu care a devastat sambata un spital de copii din New Delhi, a anuntat duminica politia din capitala Indiei. Focul s-a raspandit rapid din cauza exploziei unei butelii de oxigen.

Caz cutremurator in Mehedinți: un profesor și un paznic al DGASPC, reținuți dupa ce ar fi abuzat mai mulți copii

09:30, 21.05.2024 - Un caz cu suspiciuni cutremuratoare a ajuns in atenția autoritaților din Mehedinți. Sunt acuzații grave ce planeaza in dreptul a doi barbați, care au ajuns sa fie in prima faza reținuți, iar apoi arestați. Caz de-a dreptul șocant in Drobeta Turnu Severin! Sunt acuzații grave ce planeaza in cazul unui…

Val de imbolnaviri in Capitala: camerele de garda ale spitalelor pentru copii raporteaza sute de prezentari pe zi

08:05, 21.04.2024 - Spitalele de pediatrie din București consulta zilnic cateva sute de copii care se prezinta la camerele de garda cu infecții respiratorii acute, probleme digestive sau scarlatina.La Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti ajung chiar si 500 de copii in 24 de ore.

A demisionat directoarea școlii din Capitala, unde un copil a fost abuzat de doua ori. Corpul de Control al Ministerului Educației a fost trimis la unitate

15:45, 05.03.2024 - A fost o deschisa o ancheta la școala „Nicolae Titulescu” din Capitala, dupa ce un copil a fost abuzat de doua ori. Deja au fost luate și primele masuri in cazul unitații de invațamant. Astazi, directoarea și-a dat demisia.


Ce parere ai despre aceasta stire?