Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția lui Dani Oțil după ce s-a zvonit că soacra sa are salariu de 3.000 de euro la restaurantul lui: „La mine și prietenii mei plătesc”

Publicat:

Soacra lui Dani Oțil lucreaza la restaurantul prezentatorului de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Vedeta de la Antena 1 a reacționat imediat dupa ce s-a speculat ca mama ar avea salariul de 3000 de euro. Afacerile se fac acum in familie. Dani Oțil a angajat-o pe soacra sa la restaurantul sau. Dupa ce prezentatorul TV a dezvaluit acest lucru, in presa au aparut speculații conform carora mama ar incasa lunar 3000 de euro. Dupa ce a citit presa, Dani Oțil a avut o reacție in direct, la emisiunea „Neatza cu Razvan și Dani”. „Va rog eu, nu ii mai umflați salariul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dani Oțil, impresionat de cazul lui Radu Ayan, baiatul disparut in Botoșani. Soacra prezentatorului locuiește tot in Tudora: ”E un miracol” / VIDEO

08:55, 19.03.2024 - Cazul baiețelului de 2 ani din Botoșani a ajuns in atenția tuturor și a uluit o țara intreaga, inclusiv pe Dani Oțil. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a aflat de ceea ce s-a intamplat de la soacra lui, care locuiește tot in Tudora. Iata ce parere are!

Adela Popescu și-a lasat copiii acasa și a plecat in Thailanda dupa Radu Valcan. Reacția prezentatorului cand a vazut-o: „Imi era dor”

09:35, 18.03.2024 - Adela Popescu a plecat in Thailanda la Radu Valcan, acolo unde prezentatorul filmeaza pentru un nou sezon „Insula iubirii”, emisiunea difuzata la Antena 1. Vedeta a calatorit singura, pe copii i-a lasat acasa. La sfarșitul lunii februarie, Radu Valcan a parasit Romania. Alaturi de o intreaga echipa,…

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și Mihai Zmarandescu, antrenament de kickboxing in platou: „A avut determinarea...” / VIDEO

14:51, 27.02.2024 - Ramona Olaru s-a apucat de un sport foarte interesant. In ediția de astazi a emisiunii neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1, asistenta TV și Mihai Zmarandescu au facut un antrenament de kickboxing in platou. Iata cum s-au descurcat cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?