Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacţia Danei Rogoz, după ce s-a spus că Marian Râlea a murit! Vedeta extrem de revoltată, atacă dur! „Cine a scris ştirea asta...”

Publicat:

Dupa ce unele site-uri tabloide, implicit au spus in aceasta dimineata ca marele actor a murit, a reactionat si a postat un mesaj dur pe o retea de socializare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a ales de Mihaela Tatu in 2024. Vedeta a marturisit de ce se teme cel mai mult

11:25, 17.04.2024 - Mihaela Tatu a fost devastata dupa moartea parinților saiMihaela a povestit ca moartea parinților sai a fost un punct de cotitura in relația ei cu propria mortalitate. „Nu am avut criza din asta. Cand a murit tata, s-a intamplat exact acum 24 de ani, m-a durut sufletul, am plans, pentru ca noi am avut…

Incendiu la un bloc din București. Doi oameni au murit, alți trei au fost duși la spital. Pompierii au intervenit cu 8 autospeciale

18:56, 13.04.2024 - Un incendiu a izbucnit sambata, 13 aprilie, la un bloc cu opt etaje de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din București, in urma caruia au murit doua persoane. Prima data a fost anunțat decesul unui barbat de aproximativ 50 de ani, apoi decesul unei femei careia i se facusera manevre de resuscitare.UPDATE…

Rareș Bogdan vrea pentru Alianța un post de vicepreședinte al Parlamentului European. „Vom ataca comisii extrem de importante”

12:45, 05.04.2024 - Rareș Bogdan a vorbit despre ce vor sa faca membrii alianței PSD-PNL in Parlamentul European. Europarlamentarul face calcule cu 17-21 de europarlamentari romani, cu care se va putea obține o funcție importanta. Rareș Bogdan a declarat, vineri, ca dupa alegerile dupa alegerile europarlamentare din 9…

Emeric Ienei nu a murit. Gafa in presa romaneasca

20:25, 04.04.2024 - Publicații sportive ca Eurosport, Gazeta Sporturilor și Fanatik au difuzat, joi, pe internet, știrea falsa ca Emeric Ienei (87 de ani) ar fi murit. Știrea a fost... The post Emeric Ienei nu a murit. Gafa in presa romaneasca appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.


Ce parere ai despre aceasta stire?