Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REACŢIA Antoniei după ce clubul unchiului lui Vicenzo Castellano s-a făcut scrum: "Amintiri..."

Publicat:

În aceasta seara, dupa ore bune de tacere de când a ars clubul Bamboo al carui patron este , unchiul lui , Antonia a facut public un mesaj.

Artista, care e fosta sotie a lui cu care are o fetita, a facut publica o fotografie în care apar mai multe poze cu ea din diferite momente ale vietii sale. Momentul a fost imortalizat dupa ce Antonia a pus sase fotografii pe o canapea.

Stire în curs de actualizare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Acuzații grave la adresa Antoniei! Care ar fi fost adevaratul motiv pentru care ar fi venit in emisiune iubita lui Cristian Marinescu: ”Sa se vindece de...” / VIDEO

20:11, 15.05.2024 - Antonia a fost pusa la zid de Andrada, dar nu s-a lasat intimidata de acuzațiile grave! Fosta concurenta ar fi aflast informații compromițatoare despre iubita lui Cristian Marinescu, pe care le-a facut publice in cadrul emisiunii. Iata cum se apara Antonia și care ar fi adevarul!

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de foști concurenți: „Nu e live”

16:45, 14.05.2024 - Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe rețelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorința lui Cristian.

Maya Castellano, imagini surprinzatoare alaturi de presupusul sau iubit. Cat de mare s-a facut frumoasa fiica a Antoniei

16:00, 08.05.2024 - Maya Castellano, fiica Antoniei și a lui Vicenzo Castellano, a impartașit in mediul online imagini alaturi de un baiat care pare sa fie iubitul sau! Iata ce domnișoara in toata regula a devenit Maya și cat de frumoasa este!

Maya Castellano, imagini surprinzatoare alaturi de presupusul sau iubitul. Cat de mare s-a facut frumoasa fiica a Antoniei

15:50, 08.05.2024 - Maya Castellano, fiica Antoniei și a lui Vicenzo Castellano, a impartașit in mediul online imagini alaturi de un baiat care pare sa fie iubitul sau! Iata ce domnișoara in toata regula a devenit Maya și cat de frumoasa este!

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Un avion TAROM s-a intors pe Aeroportul Otopeni, dupa ce a fost lovit de fulger. Reacția companiei

10:10, 25.03.2024 - Incidentul a avut loc in noaptea de 24 spre 25 martie, cand avionul TAROM Boeing 737-800NG trebuia sa zboare de la București catre Chișinau, relateaza BoardingPass, site specializat in știri din domeniul aviației.UPDATE ora 10.01: TAROM a confirmat, luni dimineața, printr-un comunicat, faptul ca aeronava…

Imagini cu Antonia in rochie de mireasa. Reacția fanilor a venit imediat dupa ce artista a facut totul public. „Vai, ce m-am distrat”

09:30, 23.03.2024 - Antonia și Alex Velea și-au luat prin surprindere fanii, dupa ce au publicat imagini cu ei in mire și mireasa. Momentul a fost filmat și face parte din videoclipul piesei lansate de Puya și artista. Ea a transmis și un mesaj, iar admiratorii i-au felicitat pentru idee.Antonia a lansat o noua melodie…

Decizie definitiva in dosarul impresarului care a tarat-o pe Antonia intr-un scandal penal

23:45, 17.03.2024 - Radu Mușetescu, impresarul pervers inchis pentru lipsire de libertate și viol, condamnat și pentru ca a comis escrocherii in numele Antoniei, ramane cu pedeapsa definitiva, dupa ce judecatorii au respins revizuirea dosarului.


Ce parere ai despre aceasta stire?