Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzvan Lucescu aruncă bomba în cazul Adrian Mutu: "Categoric s-ar fi întîmplat asta"

Publicat:

este convins ca ar fi fost chemat de la nationala daca nu ar fi fost accidentat. a vorbit si despre viata vedetei sale din afara terenului. 

Tweet

“El, la meciul de la Zagreb, a incarcat genunchiul. Are o problema acolo, la un cartilagiu. A iesit din teren din motivul asta.

A facut o injectie. A intrat deja sa lucreze la sala. Fotbalistic, a fost un jucator foarte utilizat. A alergat mai mult decat o facea cind era mult mai tinar. A avut si multe realizari.

Ca efort, in teren, a facut un efort bun. Fotbalistic

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Monica Pop spune ce nu s-a vazut in cazul lui Florin Piersic: 'Ei l-au ținut in viața!'

18:20, 10.05.2024 - Doctorul Monica Pop spune ce nu s-a vazut in cazul lui Florin Piersic. Managerul Spitalului de Oftalmologie Lahovari spune cine sunt adevarații eroi, care l-au ținut in viața pe marele actor. „Nimeni nu spune nimic despre medicii anesteziști.

Doliu in lumea pompierilor de la ISU Constanta. Un salvator s-a stins din viata

15:01, 03.05.2024 - Plt.adj. Adrian Stefan Marin din cadrul Inspectoratutlui pentru Situatii de Urgenta Constanta a trecut la cele vesnice. Anuntul a fost facut de pompieriii de la ISU Constanta, pe pagina lor de Facebook. "Plt.adj. Adrian Stefan Marin, un profesionist desavarsit, gata sa intre in foc, si chiar sa se jertfeasca…

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Semnal de alarma pentru parinți: Alimentația fast-food, efecte devastatoare pe termen lung in cazul copiilor

06:35, 04.04.2024 - Dr. Iulia Tincu, medic primar gastroenterologie pediatrica la Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” din Bucuresti, a vorbit despre efectul nociv al fast-foodului, dar si despre lipsa alimentelor sanatoase in viata de zi cu zi a adolescentilor. Toate acestea cauzeaza obezitatea. „Viata moderna…

Tehnologia care iți permite sa comunici cu persoane care nu mai sunt in viața | "Nu este pentru toata lumea"

23:45, 29.03.2024 - Ti-ai dorit vreodata sa fii nemuritor? Acum este posibil datorita tehnologiei. Experții americani au gasit o soluție prin care sa transforme oamenii in versiuni virtuale. Astfel, oamenii vor putea comunica cu persoane care nu mai sunt in viața.

Din ce se fabrica, de fapt, pateul vegetal. O adevarata "bomba alimentara" pentru organism

09:35, 23.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari.Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635 – Ribonucleotid disodic. Desi este posibil cancerigen, el a fost identificat in multe pateuri de la raft.Un…

Doliu in lumea filmului. O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața

12:50, 25.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Ea și-a caștigat celebritatea datorita rolurilor pe care le-a jucat in unele producții populare de-a lungul anilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?