Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzvan Babană, schimbare uluitoare! Cum a apărut în fața fanilor, în prima zi de Crăciun: „Cum ai reușit să slăbești așa?”

Publicat:

este de nerecunoscut! Simpaticul concurent din sezonul șapte „Chefi la cuțite” și-a șocat fanii, in prima zi de Craciun, cu un look senzațional. Doar ca nimic nu este ceea ce pare!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner și Ștefan Popescu, replici acide inainte de al treilea battle. Ce proba au avut echipele: „Nu e ușor” / VIDEO

22:15, 24.04.2024 - Tensiuni mari au aparut intre chefi in cadrul ediției din 24 aprilie 2024. Irina Fodor le-a spus despre ce va fi cel de-al treilea battle și nu se anunța a fi o provocare simpla. Intre Alexandru Sautner și Ștefan Popescu au aparut mai multe replici acide.

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Alex Filip, viața ca in filme. Cum a reușit luptatorul sa prinda un dealer de droguri: „Am ajuns la o scara de bloc...” / VIDEO

23:15, 16.04.2024 - In ediția in 16 aprilie 2024 jurații au avut parte de o mare surpriza. In fața lor și-a facut apariția Alex Filip, un luptator de kickboxing cu o viața ca in filme. A lucrat in poliție timp de 15 ani, la direcția de crima organizata in antidrog și a avut parte de numeroase intamplari neprevazute.

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Cum a reușit Adrian Izgoana sa ii impresioneze pana la lacrimi pe jurați. Tanarul in scaun cu rotile i-a lasat fara cuvinte: „Am fost un pic șocați...” / VIDEO

00:20, 20.03.2024 - O noua poveste de viața impresionanta a fost prezentata astazi, in emisiunea Chefi la cuțite. Adrian Izgoana, un tanar in varsta de 25 de ani, din Constanța, a reușit sa ii impresioneze pana la lacrimi pe jurați.

Revolta fanilor Chefi la cuțite, dupa ce au vazut primul episod fara Dumitrescu, Scarlatescu și Bontea: Acuzații dure la adresaAntenei 1!

11:46, 19.03.2024 - A inceput al 13-lea sezon Chefi la Cuțițe si primul cu un nou membru al juriului. Prima ediție nu a fost, insa, pe placul telespectatorilor, care lasat sute de comentarii negative la Andresa Antenei 1, aducand și noi acuze postului! CITEȘTE AICI CE AUPUTUT SPUNE FANII!

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Catalin Scarlatescu urmeaza sa fie tatic? Postarea care le-a dat fanilor de gandit: „Pana si cafeaua te da de gol”

23:55, 17.02.2024 - Catalin Scarlatescu a reușit sa-și ia fanii prin surprindere cu ultima postare pe care a facut-o pe Instagram. Imaginea pe care fostul jurat de la Chefi la cuțite a postat-o pe rețelele de socializare le-a dat de gandit prietenilor virtuali. Mulți au speculat ca iubita lui, Doina Teodoru, ar fi insarcinata!…

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite a apelat la tamaduitoare! Ce i s-a aratat in carțile de tarot / FOTO

17:30, 13.02.2024 - Dupa ce, in urma cu cateva luni s-a intors in Romania, Rikito Watanabe a ajuns, de curand, la tamaduitoare! Simpaticul japonez a ajuns la o ghicitoare și a povestit cum i s-a parut experiența, fiind prima de acest fel.

Irina Fodor, schimbare radicala de look. Fanii nu au recunoscut-o. „Cred ca o sa și inramez pozele astea, ca alta data nu mai pup”

14:25, 13.02.2024 - Irina Fodor, in varsta de 35 de ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat o imagine, in care apare total schimbata. Vedeta și-a schimbat look-ul, iar unii internauti aproape ca nu au recunoscut-o.Irina Fodor, prezentatoarea emisiunilor „America Express" și "Chefi la Cuțite"…


Ce parere ai despre aceasta stire?