Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Războiul declanșat de Israel împotriva grupărilor teroriste începe să evolueze într-un conflict regional

Publicat:

Asta este perspectiva care se deseneaza acum cu din ce in ce mai multa claritate in masura in care este evident ca scenariul internaționalizarii capata substanța. Nu mai vorbim doar despre Gaza.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Firea a declanșat razboiul cu Nicușor Dan, imediat cum a fost desemnata candidat la Capitala/ VIDEO

18:11, 23.04.2024 - Gabriela Firea a fost desemnata candidatul PSD la Primaria Capitalei și a inceput razboiul cu vechiul rival, Nicușor Dan. Firea susține ca Nicușor Dan blama ”societațile lui Firea”, dar intre timp acestea au devenit foarte bune și legale pentru ca acolo au fost plasați oameni de la USR.

Biden avertizeaza Iranul: „Nu o faceți”. SUA au mutat mijloace defenisve suplimentare in regiune

10:40, 13.04.2024 - SUA se așteapta ca Iranul sa efectueze lovituri impotriva mai multor ținte in Israel in zilele urmatoare și sunt pregatite sa ajute la interceptarea oricaror arme lansate impotriva aliatului sau, spun surse pentru CNN,.

Iohannis: Razboiul sporește relevanța Romaniei ca pilon regional de securitate și stabilitate

10:51, 10.04.2024 - Actualul context generat de razboiul de la granițele noastre sporește relevanța Romaniei ca pilon de securitate și stabilitate regional, spune Klaus Iohannis. El afirma ca Romania este ferm ancorata in NATO și in UE, precum și in Parteneriatul Strategic c

Cirstoiu spune ca nu e in conflict de interese: Inteleg efortul unora de a finanta o campanie impotriva mea

12:41, 08.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, a declarat luni ca nu este incompatibil si nu este in conflict de interese si ca intelege din documentele pe care le-a primit ca a fost sesizata Agentia Nationala de Integritate pe acest aspect. Medicul a aratat, despre un raport al…

Premierul Sunak: Regatul Unit, „socat de varsarea de sange” din Gaza, unde razboiul trebuie sa se incheie

09:00, 07.04.2024 - Regatul Unit este „socat de varsarea de sange” din Fasia Gaza si „acest razboi teribil trebuie sa se incheie”, a declarat prim-ministrul britanic, Rishi Sunak, sambata, la sase luni dupa inceperea conflictului dintre Israel si Hamas, informeaza AFP.

Hamas anunța ca vrea un schimb de deținuți și ostatici „imediat”

23:05, 25.03.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a salutat luni rezolutia Consiliului de Securitate al ONU care cere un ”armistitiu imediat” in Razboiul din Fasia Gaza si si-a exprimat ”vointa de a angaja un proces de schimb” de detinuti palestinieni in Israel si ostatici ”imediat”, relateaza AFP.

Zece ani de la anexarea Crimeei: razboiul declanșat de Putin impotriva Ucrainei au renascut speranțele recuperarii peninsulei

15:15, 16.03.2024 - La implinirea a zece ani de la referendumul ilegal convocat de Rusia pentru a legitima ocuparea peninsulei Crimeea, cei care au fugit atunci in Ucraina continentala privesc pamantul pe care l-au lasat in urma cu un amestec de durere si speranta.

Razboiul spionilor: Cum ajuta CIA guvernul de la Kiev in razboiul cu Rusia (NYT)

22:50, 25.02.2024 - Razboiul declanșat de Rusia impotriva Ucrainei a declanșat un sprijin occidental fara precedent in favoarea Kievului. Serviciile secrete ale SUA par sa fi fost varful de lance in lupta impotriva Kremlinului, se arata intr-un articol NYT. Cuibarita intr-o padure deasa, baza militara ucraineana pare abandonata…


Ce parere ai despre aceasta stire?