Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rață, despre Morari: ”Nu pot să fiu o ticăloasă și să nu recunosc aceste lucruri”

Publicat:

Jurnalista TV8, Mariana Rața a declarat, in cadrul unui interviu #faraprotocol cu , ca este suparata pe fosta ei colega de breasla, , in urma dezvaluirilor facute, și ca nu ințelege nici acum, la aproape o luna distanța, de ce a procedat așa. Rața insa a ținut sa-i mulțumeasca pentru contribuția adusa postului de televiziune, transmite Realitatea.md.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Blitz pentru Damir: „- Natalia Morari sau Dorin Galben? - Oi blin... Slavic Platon”

11:00, 24.04.2024 - Dorin Damir, finul de cununie al fostului lider PD, Vladimir Plahotniuc, a fost pus in situația sa raspunda la un set de intrebari-blitz, in cadrul podcastului „ Nota doi ”, cu Vadim Cușnir. Damir a trebuit sa aleaga intre politicieni, dar și jurnaliști. Cum a raspuns, vedeți mai jos.

Anca Alexandrescu, anunț bomba! Noi inregistrari care dovedesc legatura dintre ROMPREST și Statul paralel, prezentate, marți seara, de la ora 21.00: "E un moment istorci"

13:45, 23.04.2024 - "In aceasta seara voi prezenta probe suplimentare, inregistrari suplimentare care vor dovedi ca tot ve am spus de-a lungul timpului in legatura cu legatura dintre Romprest - oamenii de la Romprest - si Florian Coldea e foarte clara.Acest Tocaci este un fost apropiat al lui Florian Walter, astazi apropiat…

(video) „Nu ma plang”. Natalia Morari, intrebata din ce bani traiește: „Tot ce ține de copil, am susținere de la Veaceslav și bunica e alaturi”

18:45, 31.03.2024 - „Tot ce ține de viața copilului am susținere de la Veaceslav. Eu stau in apartamentul care ii aparține fiului meu impreuna cu el, in același bloc cu bunica, suntem vecini, mama lui Veaceslav”. Astfel a raspuns jurnalista Natalia Morari, intrebata la un interviu pentru Dorin Galben din ce bani traiește.

Blocul Suveranist Roman o susține pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei. Fostul edil are susținerea a 7 partide in cursa pentru București

12:10, 18.03.2024 - "Am decis sa facem astazi o reuniune pentru a discutat sustinerea dnei Gabriela Firea. In opinia mea de cetatean al Bucurestiului, dar si de analist politic, in momentul de fata constat ca exista 4 candidati solizi. Doi dintre ei sunt  Nicusor Dan si Gabriela Firea, care cunosc foarte bine problemele…

Dorin Galben, concediat dupa interviul cu Platon

07:40, 11.03.2024 - TV8 anunța ca a decis sa rezilieze contractul de colaborare cu Dorin Galben, autorul și moderatorul talk-show-ului „Freedom”, dupa interviul cu omul de afaceri, Veaceslav Platon. Anunțul a fost facut de jurnalista Mariana Rața și ulterior publicat pe pagina oficiala a TV8 din facebook. ”TV8 anunța ca…

TV8 l-a dat afara pe Dorin Galben, dupa interviul cu Platon: „Din considerente de politica editoriala si valorile postului”

19:25, 10.03.2024 - TV8 a decis sa rezilieze contractul de colaborare cu Dorin Galben, autorul și moderatorul talk-show-ului „Freedom”, dupa interviul cu omul de afaceri, Veaceslav Platon. Anunțul a fost facut de jurnalista Mariana Rața.

(video) Platon, dezvaluiri despre cum a inceput relatia cu Natalia Morari „солнышко” si decizia de a anunța ca el e tatal copilului: „Erau doar emoții”

16:20, 10.03.2024 - Omul de afaceri Veaceslav Platon a povestit despre cum a inceput relația sa cu prezentatoarea TV Natalia Morari, interviurile din inchisoare, unul dintre care a devenit cunoscut pentru adresarea „солнышко” și decizia de a anunța ca el este tatal lui Rem, fiul Nataliei Morari. Dezvaluirile au fost facute…

(video) Platon, dezvaluiri despre cum a inceput relatia cu Natalia Morari, adresarea „солнышко” si decizia de a anunța ca el e tatal copilului: „Nimeni nu s-a gandit la consecinte”

15:35, 10.03.2024 - Omul de afaceri Veaceslav Platon a povestit despre cum a inceput relația sa cu prezentatoarea TV Natalia Morari, interviurile din inchisoare, unul dintre care a devenit cunoscut pentru adresarea „солнышко” și decizia de a anunța ca el este tatal lui Rem, filul Nataliei Morari. Dezvaluirile au fost facute…


Ce parere ai despre aceasta stire?