Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răsturnare de situație în instanță! Soția lui Horațiu Hatos pierde procesul cu Compania de Salubritate Câmpia Turzii!

Publicat:

Rasturnare de situație in procesul in care , soția fostului USR-ist Horațiu Hatos, a dat in judecata Compania de SA, pentru daunele produse dupa ce un Moș... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație in procesul deschis de Marcela Fota! Cu cine se razboiește artista in tribunal

22:45, 09.05.2024 - Rasturnare de situație in procesul Marcelei Fota, la doi ani dupa ce artista de muzica populara a apelat la ajutorul magistraților. Cine este barbatul cu care se razboiește interpreta și ce ii cere acestuia.

Rasturnare de situatie in instanta: Candidaturile PRM la Consiliul Local Constanta au fost admise

10:20, 03.05.2024 - Purtatorul de cuvant al BEJ a anuntat pe 1 mai 2024 ca in urma analizei realizate, candidaturile depuse de PRM au fost respinse iar cele ale partidului Alternativa Dreapta au fost admise. Ulterior, organizatia Partidului Romania Mare a contestat in instanta decizia.Vorbim asadar de dosarul 13025 212…

Rasturnare de situație in procesul fostului director ARR acuzat de „aranjarea” licitatiilor pentru traseele de transport public

13:50, 02.05.2024 - Daniela Dobrila, fost director al Directiei Licentiere si Autorizare din cadrul Autoritatii Rutiere Romane, a fost achitata de acuzația de abuz in serviciu și a scapat și de procesul pentru fals intelectual pentru ca fapta s-a prescris

Rasturnare de situație in procesul dintre Narcisa Balaban și fostul iubit! Magistrații il trimit direct in detenție

22:50, 15.04.2024 - Rasturnare de situație in procesul in care Narcisa, fosta iubita a lui Nicolae Guța, se judeca cu fostul partener de viața, dupa ce, in urma cu patru ani, femeia care i-a oferit manelistului un copil, a fost batuta cu bestialitate.

Tzanca Uraganu, victorie in instanța! Rasturnare de situație in cazul manelistului

22:50, 03.04.2024 - Victorie in instanța pentru Tzanca Uraganu. Este cunoscut faptul ca artistul este o prezența constanta in salile de judecta. Rasturnare de situație in cazul manelistului care are nenumarate procese pe rol.

Rasturnare de situație in procesul lui Vlad Pascu. S-au razgandit in sala de judecata, veste de ultima ora

15:06, 02.04.2024 - Cazul lui Vlad Pascu, tanarul care a omorat alți doi tineri in stațiunea 2 Mai, ia un nou traseu, dupa ultima infațișare, cea de astazi. Vorbim, așadar, de o rasturnare de situație in procesul lui Vlad Pascu.

Rasturnare de situatie, la Tribunal! Incepe procesul Feciorii Vrancei SRL versus Primarul Constantei (MINUTA)

17:01, 18.03.2024 - Feciorii Vrancei SRL este detinuta si administrata de Constantin Aciubotaritei.Procesul intentat de Feciorii Vrancei SRL Primarului Municipiului Constanta, anulat initial, poate incepe, a decis astazi, 18 martie 2024, un alt complet al Sectiei de Contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Constanta.…

Rasturnare de situație! Romania a castigat procesul cu Gabriel Resources in dosarul Rosia Montana

09:05, 09.03.2024 - Curtea de Arbitraj Comercial International de la Washington a anuntat Ministerul de Finante ca Romania a castigat procesul in dosarul Rosia Montana, doi arbitri au votat pentru Romania, unul a votat impotriva, informeaza Ziarul Financiar.


Ce parere ai despre aceasta stire?