Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rapperul A$AP Rocky, în fața instanței pentru acuzații de agresiune armată

Publicat:

Judecatorul din a hotarat, luni, ca rapperul american A$AP Rocky, in varsta de 35 de ani, va fi judecat pentru acuzații de agresiune armata. El ar fi folosit o arma semiautomata impotriva fostului sau prieten și membru fondator al colectivului A$AP, .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump, amendat pentru sfidarea justiției. Fostul președinte risca inchisoarea, daca ignora ordinele instanței

18:15, 30.04.2024 - Judecatorul care supervizeaza procesul penal al fostului președinte Donald Trump la New York l-a acuzat marți de sfidare a curții pentru ca a incalcat un ordin de interdicție care limiteaza ceea ce poate spune despre cei implicați in acest caz.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".

Percheziții la proprietațile lui Sean „Diddy” Combs din Los Angeles și Miami. Ce acuzații i se aduc producatorului VIDEO

10:15, 26.03.2024 - Autoritațile SUA desfașoara o ancheta asupra starului hip-hop Sean „Diddy” Combs, iar proprietațile sale din Los Angeles și Miami au fost percheziționate, au dezvaluit oficiali ai Departamentului pentru Securitate Interna (HSI) al SUA, conform unui anunț Reuters.

VIDEO Un film despre Bucea a fost prezentat in opt orase din SUA

21:25, 29.02.2024 - Un film despre ororile comise de armata rusa la Bucea, in regiunea Kiev, a fost difuzat in opt orașe din Statele Unite ale Americii - relateaza, joi, publicatia Korespondent, potrivit Rador Radio Romania. Potrivit organizatorilor, scopul difuzarii acestui film este de a lupta cu propaganda rusa și…

Un american a stat gratis la un hotel de lux timp de cinci ani. Cum a reușit performanța

18:16, 18.02.2024 - Potrivit actului normativ, cei care inchiriaza o camera la hotel, chiar și pentru o noapte, pot fi considerați chiriași. Barbatul susține, insa, ca nu a trebuit sa plateasca niciun ban, pentru ca proprietarii nu au vrut sa negocieze un contract de inchiriere cu el. El a fost prins dupa ce a incercat…


Ce parere ai despre aceasta stire?