Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rapidă şi delicioasă! Cura de slăbire care te scapă de un kilogram pe zi

Publicat:

In doar trei zile, poti slabi pana la 2 kg prin cura cu zmeura , care iti va asigura tot necesarul nutritiv si iti va inhiba foamea.

Ca toate fructele de padure, zmeura este foarte apreciata de nutritionisti pentru continutul ridicat de antioxidanti, vitamine si minerale, iar o ceasca de zmeura proaspata contine numai 64 calorii, scrie Exquis.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani, 11 iunie. Rețeta delicioasa și rapida de piept de pui pe gratar cu sos Caesar

14:45, 11.06.2024 - In ediția de pe 11 iunie 2024 din Neatza cu Razvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețeta ușoara de piept de pui la gratar cu sos Caesar. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci cand va strangeți sa faceți gratar. Iata care sunt ingredientele de care aveți nevoie.

Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente

11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Andreea Balan nu-l scapa din ochi pe Victor Cornea! Cum l-a filmat pe tenismen in propria casa: „E ca-n filme!”

13:55, 17.04.2024 - Andreea Balan le-a dezvaluit fanilor ca traiește „o poveste ca in filme”, in timp ce Victor Cornea uda gazonul curții la bustul gol. Iata cum l-a filmat jurata de la Te cunosc de undeva! pe iubitul ei!

Procurorul militar oradean Liviu Lascu scapa de ancheta disciplinara. A fost acuzat de delict de opinie

16:00, 09.04.2024 - Secția pentru procurori in materie disciplinara din Consiliul Superior al Magistraturii a decis, marți, sa respinga acțiunea disciplinara formulata de Inspecția Judiciara impotriva procurorului militar oradean Liviu Lascu, din cadrul Parchetului Militar Cluj.

Prajitura care se face singura. Reteta rapida si simpla care te va salva daca ai musafiri neanuntati, e delicioasa

20:40, 03.04.2024 - Prajitura delicioasa care se prepara rapid și simplu! Prajitura inteligenta este preferata de toata lumea. Va ieși gustoasa chiar daca o preparați prima data. Acest desert se mai numește și cremșnitul puturosului. Și asta pentru ca nu are nevoie de praf de copt ca sa creasca. Iata de ce ingrediente…

Romania nu scapa inca de praful saharian. Meteorologii anunța zonele cele mai afectate

12:26, 01.04.2024 - Particulele de praf saharian ajunse in Romania la sfarsitul lunii martie se vor mentine in aer și in primele doua zile ale lunii aprilie, anunța ANM. Meteorologii precizeaza ca incepand cu noaptea de luni spre marti, in unele zone unde va ploua, se vor observa depuneri de praf.

Comunicat de presa: USR propune soluția corecta pentru a-i scapa de birocrație pe romanii care vor sa porneasca o afacere

13:01, 22.03.2024 - Comunicat de presa: USR propune soluția corecta pentru a-i scapa de birocrație pe romanii care vor sa porneasca o afacere USR propune soluția corecta pentru a-i scapa de birocrație pe romanii care vor sa porneasca o afacere Antreprenorii la inceput de drum vor avea mai puține proceduri de indeplinit…


Ce parere ai despre aceasta stire?