Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rafila: Circulația virusului gripal e de 500 de ori mai mică

Publicat:

Sezonul gripal din emisfera sudica, unde e iarna cand in emisfera nordica e vara, i-a luat prin surprindere pe specialisti. Circulatia virusului gripal s-a dovedit a fi de 500 de ori mai mica decat in anii trecuti. O posibila explicatie, spune , reprezentantul Romaniei la OMS, este ca masurile luate la nivel global impotriva noului coronavirus a dus si la limitarea raspandirii gripei. „Sezonul gripal urmeaza, dar am o veste (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii americani au identificat noi anticorpi care tintesc „partea intunecata” a unei proteine a virusului gripal

14:45, 03.03.2024 - Cercetatorii de la Institutele Nationale de Sanatate din Statele Unite (NIH) au identificat anticorpi care vizeaza o regiune greu de localizat a virusului gripal, a anuntat vineri aceasta agentie americana, relateaza Xinhua.

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.

Inca 14 persoane au murit din cauza virusului gripal, in ultima saptamana. Numarul de imbolnaviri, in scadere

10:50, 16.02.2024 - Inca 14 persoane au murit din cauza virusului gripal, in ultima saptamana. Numarul de imbolnaviri, in scadere Inca 14 persoane au murit din cauza virusului gripal, in ultima saptamana. Numarul de imbolnaviri, in scadere Inca 14 decese cauzate de virusul gripal au fost raportate in ultima saptamana.…

GRIPA TIP A Primul deces in județul Satu Mare din cauza virusului gripal tip A

17:00, 14.02.2024 - La nivelul județului, numarul total de cazuri de infecții respiratorii acute este in scadere pentru a doua saptamana consecutiva. The post GRIPA TIP A Primul deces in județul Satu Mare din cauza virusului gripal tip A first appeared on Informatia Zilei .

iUmor 2024, sezonul 16, incepe pe 18 februarie. Tot ce trebuie sa știi despre show

14:00, 13.02.2024 - Așteptarea a luat sfarșit! Incepand cu 18 februarie, telespectatorii pot urmari la Antena 1 show-ul lor de comedie preferat, iUmor. Totul despre emisiunea in care Delia, Cheloo, Catalin Bordea și Cosmin Natanticu sunt jurați.Cand incepe iUmor 2024 și cand se difuzeaza?Cel de-al 16-lea sezon iUmor –…

Rafila: "Numarul de viroze respiratorii s-a stabilizat. Circulatia intensa a virusurilor gripale a fost legata de perioada post-Covid"

10:20, 12.02.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat, duminica dupa-amiaza, ca numarul de viroze respiratorii s-a stabilizat și ca spera ca pana la sfarsitul lunii sa se ajunga la niste valori care sa fie gestionabile fara probleme.

[P] INFOGRAFIC: Liga 1, clasamentul prezențelor in playoff

09:36, 08.02.2024 - ​Cu șase etape ramase de disputat din sezonul regular lupta pentru prezența in playoff este departe de a fi tranșata in Liga 1. O singura echipa este sigura de prezența in playoff, FCSB, de altfel o formație care și-a pus amprenta asupra fazei finale a campionatului de la introducerea actualului sistem…

Starea de alerta epidemiologica – o epidemie cu alta palarie. Cat va dura sezonul gripal

06:05, 05.02.2024 - Romania a intrat in stare de alerta epidemiologica la finalul saptamanii trecute din cauza gripei. Asta dupa ce numarul de infecții respiratorii s-a dublat in ultimele trei saptamani, iar decesele s-au triplat. Practic, starea de alerta epidemiologica este similara cu epidemia din anii trecuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?