Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raed Arafat, despre eventuale noi restricţii în Capitală: „nu putem să stăm să vedem cum unii încalcă regulile şi cum spitalele sunt pline cu pacienţi”

Publicat:

a declarat, la Digi24, ca se vor lua masuri suplimentare mai aspre pentru cei care incalca legea si cel mai probabil se va lua in considerare o carantina pe timp de noapte, insa eventuale noi restritii vor fi discutate si aprobate probabil in cursul acestei saptamani. a mai precizat ca autoritatile nu au fost adeptele unor masuri dure, dar nici "nu putem sta sa vedem cum spitalele sunt pline".

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kelemen Hunor, intrebarea zilei!

18:11, 23.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca retragerea candidatului coalitiei PSD – PNL pentru Primaria Capitalei reprezinta o „balbaiala politica de neiertat”, situatie din care decurge intrebarea daca exista vreo strategie pentru viitorul Romaniei a coalitiei. „Este greu sa gasesti cuvinte la o…

Kelemen Hunor isi taxeaza fostii aliați: „Balbaiala politica de neiertat”

18:05, 23.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca retragerea candidatului coalitiei PSD – PNL pentru Primaria Capitalei reprezinta o „balbaiala politica de neiertat”, situatie din care ar decurge intrebarea daca exista vreo strategie pentru viitorul Romaniei, in conditiile in care pentru Bucuresti alianta…

Rafila, despre situația de la Sf. Pantelimon: Astfel de sesizari nu putem decat sa le investigam

19:10, 11.04.2024 - „Astfel de sesizari, in care nu avem nici macar numele persoanei care a facut aceasta sesizare, pana la urma nu putem sa facem altceva decat sa le investigam”, a spus ministrul Alexandru Rafila despre situația de la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitala.

Masuri vaste de rationalizare a apei potabile in capitala Columbiei

18:50, 08.04.2024 - Primaria din Bogota va implementa incepand de joi vaste masuri de rationalizare a apei potabile pentru a limita scaderea ingrijoratoare a rezervelor din capitala Columbiei, o consecinta a fenomenului El Nino, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

(video) Doi, peste linia dubla, iar altul - la roșu: Trei șoferi, surprinși cum incalca regulile rutiere, in capitala

18:46, 22.03.2024 - Trei șoferi au fost surprinși cum incalca Regulamentului circulatiei rutiere. Doi dintre aceștia, potrivit unor imagini video de pe rețele, au trecut peste linia dubla continua, iar altul - la semnalul roșu al semaforului.

Primaria ne explica de ce pute in oraș. „Din pacate, nu putem lua masuri”

18:45, 29.02.2024 - Nasul aradenilor a fost lovit astazi de o duhoare insuportabila, in aproape toate zonele din oraș. Cel mai probabil, fiind „bombardata” de notificari și intrebari... The post Primaria ne explica de ce pute in oraș. „Din pacate, nu putem lua masuri” appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Pregatiri de razboi in spitalele din Romania! Anunțul oficial: „Vor ajunge la un moment...”

11:20, 26.02.2024 - Au inceput pregatirile de razboi in spitalele din Romania. Anunțul oficial facut de șeful Departamentului pentru Situații de Urgența (DSU). Ce a marturisit Raed Arafat cu privire la aceasta necesitate.

Sunt sau nu cormoranii un pericol pentru piscicultura? Ce spune cercetatorul conf. univ. dr. ing. Dan Traian Ionescu

17:50, 25.02.2024 - Singurul cercetator științific al Romaniei la RAMSAR, conf. univ. dr. ing. Dan Traian Ionescu, a fost intrebat, in cadrul emisiunii „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”, daca sunt sau nu cormoranii un pericol pentru piscicultura? Sebastian Dan, realizatorul emisiunii: „Pentru ca sunteți cercetator științific,…


Ce parere ai despre aceasta stire?