Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Qin Gang: „Securitatea nu trebuie să fie doar la discreția câtorva țări”

Publicat:

China va depune eforturi alaturi de comunitatea internaționala in promovarea dialogului pentru pace și pentru securitatea comuna, in privința crizei din Ucraina. Totodata, Beijingul indeamna toate statele sa inceteze imediat din „a pune gaz pe foc” și din „a arunca cu noroi in China”, și sa inceteze popularizarea sintagmei: „Ucraina azi și Taiwanul maine”, a […] : „Securitatea nu trebuie sa fie doar la discreția catorva țari” apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful NATO critica dur regimul de la Beijing: China trebuie sa inceteze sa susțina razboiul Rusiei in Ucraina

23:21, 25.04.2024 - „China trebuie sa inceteze sa susțina razboiul Rusiei in Ucraina daca dorește sa se bucure de relații bune cu Occidentul”, a declarat joi secretarul general al NATO Jens Stoltenberg, avertizand Beijingul, in cuvinte neobișnuit de dure, ca acesta nu este un drum cu sens dublu.

China iese cu o declarație razboinica impotriva SUA: 'Abordarea lor e extrem de ipocrita si total iresponsabila'

04:35, 24.04.2024 - China a condamnat marti, cu o zi inainte de vizita secretarului de stat american Antony Blinken, ceea ce ea califica drept "acuzatii nefondate" ale SUA, potrivit carora Beijingul sustine armata rusa in Ucraina, informeaza AFP.

SUA avertizeaza China ca va trebui sa dea socoteala daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina

08:56, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de Externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP, potrivit…

Alianța care se formeaza in fața tuturor: o relație 'fara precedent' intre China și Rusia, pe fondul razboiului din Ucraina

11:40, 09.04.2024 - Seful diplomatiei chineze Wang Yi a declarat marti, in timpul unei intrevederi cu ministrul de externe rus Serghei Lavrov, ca Beijingul doreste "consolidarea cooperarii strategice" cu Moscova, a transmis o agentie de stat rusa, informeaza AFP, scrie Agerpres.

Serghei Lavrov, in vizita oficiala la Beijing: vizeaza strangerea legaturilor cu China

16:10, 08.04.2024 - Șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, se afla incepand de luni la Beijing, au anunțat surse oficiale ruse citate de Franceinfo. Aceasta vizita, care are caracter oficial, au precizat sursele,vizeaza „strangerea legaturilor cu Beijingul, partener diplomatic și economic-cheie” ale Moscovei. Lavrov ramane…

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

Cate state membre NATO au atins in 2023 tinta de 2% din PIB

20:11, 14.03.2024 - Statele membre ale NATO au continuat anul trecut sa-si creasca bugetele apararii, sa-si dezvolte fortele si capabilitatile si sa contribuie la operatiunile, misiunile si activitatile aliate, potrivit raportului pentru anul 2023 al secretarului general al Aliantei, Jens Stoltenberg. Tinta alocarii a…


Ce parere ai despre aceasta stire?