Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Putin răspunde în direct la întrebările rușilor. Ce vor să afle oamenii de la premier

Publicat:

, candidat la presedintia Rusiei la alegerile din martie 2012, va discuta astazi, pentru a zecea oara, in direct cu cetaețenii ruși, in cadrul tradiționalei sesiuni de intrebari și...

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu ii raspunde Mariei Zaharova: „Nu mai exista limba moldoveneasca. A fost o inventie a Rusiei”

19:36, 24.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri ca Rusia „vrea sa incite” pe tema romanilor din Republica Moldova si a afirmat ca limba moldoveneasca a fost „o inventie” a Rusiei, potrivit Agerpres.

Ciolacu ii raspunde Mariei Zaharova: „Vor doar sa incite. Limba moldoveneasca a fost o inventie a Rusiei”

18:51, 24.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, in timpul unei vizite in judetul Caras-Severin, ca Rusia „vrea sa incite” pe tema romanilor din Republica Moldova si a afirmat ca limba moldoveneasca nu mai exista si a fost „o inventie” a Rusiei, potrivit Agerpres.

Ucraina poate caștiga razboiul cu banii rușilor. „Sistemul financiar occidental gazduiește mulți bani parcați de oligarhi”

06:05, 14.05.2024 - Ucrainenii ar putea caștiga in timp relativ scurt razboiul daca ar primi activele inghețate ale Rusiei din Occident, circa 300 de miliarde de euro, susține experta Iulia Joja. SUA au trecut o lege care le permite sa faca acest lucru, iar la nivelul UE au fost propuse deja masuri similare.

Noua moda la Cluj din cauza prețurilor nesimțite din imobiliare: „Caut partenera. Casatorie direct pe baza de business”

10:00, 26.04.2024 - E disperare mare la Cluj din cauza prețurilor exorbitante la locuințe, indiferent daca vorbim despre prețurile pentru chirii sau apartamentele care se vand. Oamenii analizeaza diferite posibilitați de a-și achiziționa un apartament. In timp ce unii prefera sa se mute in Florești, alții se gandesc, mai…

Franța trimite un portavion nuclear in Marea Mediterana, sub control operational NATO. „Este un mesaj adresat rusilor”

22:45, 11.04.2024 - Portavionul Charles-de-Gaulle, cea mai importanta nava a flotei franceze, urmeaza sa treaca - pentru prima oara - sub controlul operational al NATO, intr-o misiune de 15 zile in Marea Mediterana, un simbol al angajamentului consolidat al Parisului fata de Alianta Nord-Atlantica impotriva Rusiei.

Imagini in direct cu eclipsa totala de Soare din America de Nord. Milioane de oamenii urmaresc fenomenul astronomic spectaculos

21:15, 08.04.2024 - Milioane de oameni din America de Nord, dar si din restul lumii vor admira luni o rara eclipsa totala de Soare, un eveniment ceresc care starneste mereu uimire, dar care reprezinta si o oportunitate stiintifica.

Ucraina raspunde la acuzatiile Rusiei privind existenta unei legaturi cu atacatorii de la Moscova

14:30, 23.03.2024 - Kievul a negat din nou sambata orice legatura cu atacul mortal de vineri din apropiere de Moscova, soldat cu cel putin 115 morti si revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), dupa ce serviciile speciale ruse au sustinut ca atacatorii aveau contacte in Ucraina si incercau sa fuga acolo cand…

(video) Guvernul va raspunde Rusiei, dupa ce și-a deschis secții de votare in Transnistria. Sandu: O lipsa de respect

12:36, 18.03.2024 - Șefa statului, Maia Sandu, a venit cu o reacție, dupa ce Rusia a organizat alegeri prezidențiale in regiunea transnistreana. Astfel, președinta a menționat ca este „o lipsa de respect” fața de Republica Moldova. Totodata, „acțiunea de raspuns va fi anunțata de Guvern”.


Ce parere ai despre aceasta stire?