Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pucioasa, orașul stegulețelor multicolore

Publicat:

Autoritațile locale din Pucioasa, din nou, surprind  placut locuitorii. Este primavara, este soare, iar orașul Pucioasa se schimba radical la fața.  Peste 5000  de stegulețe colorate  au fost montate zilele acestea  in zona pieței centrale și a parcului. Promenada pieței și  parcul  s-au transformat intr-un adevarat paradis al culorilor, de cand cateva mii de stegulețe […]

Citeste articolul mai departe pe tvpartener.ro…  

Sursa articol: tvpartener.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politistul injunghiat vineri in atacul din orașul german Mannheim a murit

22:50, 02.06.2024 - Autoritatile germane au anuntat duminica decesul, in urma ranilor suferite, a unui politist injunghiat vineri in cap in timpul unui atac care a vizat o... The post Politistul injunghiat vineri in atacul din orașul german Mannheim a murit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Orașul din Europa unde primești bani ca sa mergi cu bicicleta. Autoritațile ofera 0,20 euro pentru fiecare kilometru

22:25, 17.05.2024 - Autoritațile din Florența introduc un sistem bazat pe stimulente pentru a-i incuraja pe locuitori sa circule cu bicicleta in oraș. Cei care aleg sa lase mașina in parcare și sa se deplaseze pe doua roți ar putea caștiga pana la 30 de euro pe luna.

VIDEO/FOTO. Craterul din Slanic se marește. A inghițit un stalp și a dus la noi evacuari

08:40, 03.05.2024 - Este stare de alerta in orasul Slanic Prahova. Craterul urias format acum o saptamana s-a adancit si a inghitit un stalp de electricitate. Autoritatile au decis sa evacueze inca unui bloc de locuinte. Adancimea craterului format prin surparea strazii 23 August din orasul prahovean Slanic este de minimum…

Strada surpata in orasul Slanic, in județul Prahova. Au fost montati martori pentru monitorizarea miscarii terenului din zona

17:50, 25.04.2024 - Autoritatile au dispus, joi, evacuarea preventiva a 20 de persoane dupa prabusirea unei strazi din orasul Slanic pe o suprafata de peste 60 de metri patrati, adancimea craterului avand circa doi metri.

Orașul din Europa care interzice inghețata dupa miezul nopții. De ce au luat autoritațile aceasta decizie 

10:05, 22.04.2024 - Vești proaste pentru turiștii care vor ajunge in Milano! Autoritațile au decis ca, dupa miezul nopții, nu vor mai putea manca inghețata. De ce au luat autoritațile o astfel de decizie. 

'Orașul care inspira': Bucureștiul, destinație favorita a turiștilor, in finala competiției Destinația Anului 2024

04:05, 22.04.2024 - Municipiul București intra in finala competiției Destinația Anului 2024 la categoria „Orașe care inspira”, iar Proiectul cultural „Strazi deschise – București, Promenada urbana” este finalist la categoria „Atracții cultural-educative”, anunța, duminica, primarul general, Nicușor Dan.

Alerta de pesta porcina africana in Romania! Orașul in care localnicii nu mai au voie sa sacrifice porci in gospodarii

16:30, 22.03.2024 - Autoritațile au declarat alerta de pesta porcina africana intr-un județ din Romania! Specialiștii sanitar veterinari le-au interzis localnicilor sa mai sacrifice porci in gospodarii. Iata lista zonelor afectate!

USR sesizeaza autoritațile din Canada și DNA pentru manipularea pieței de capital in cazul Roșia Montana. „PSD-iștii au facut bani”

11:35, 09.03.2024 - Președintele USR, Catalin Drula, a anunțat, sambata, la Digi24, ca va sesiza „in orele urmatoare” reglementatorul pieței de capital din Canada, Ontario, acolo unde este listata compania Gabriel Resources, acuzand o „operațiune de manipulare” ca urmare a declarațiilor facute de premierul Marcel Ciolacu…


Ce parere ai despre aceasta stire?