Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PSD Cluj o propune pe Crina Crețu pentru europarlamentar. Vezi care e lista completă a candidaților

Publicat:


Organizația județeana PSD Cluj o susține pe Corina Crețu la alegerile europarlamentare, aceasta deschizând lista candidaților PSD.

&"Suntem onorați de prezența doamnei Corina Crețu, în fruntea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare din luna mai, dna. Crețu fiind propunerea organizației de Cluj. Profesionalismul și experiența domniei sale în materie de politica comunitara sunt argumente solide pentru aceasta alegere&", a declarat Remus Lapușan, președintele PSD Cluj.

Liderii social democraților au precizat ca pentru alegerile europarlamentare…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu și liderii PSD din Buzau, in campanie la sat. Politicienii au participat la o serbare campeneasca pe stadionul „Luceafarul”

09:10, 09.05.2024 - Inaintea inceperii campaniei oficiale, Marcel Ciolacu s-a dus acasa, in Buzau, ca sa ajute PSD sa-și prezinte candidații. Evenimentul a fost unul clasic: o serbare campeneasca pe stadionul Luceafarul.

Liderii PNL, la evenimentul Europa in fiecare localitate: "Romania trebuie sa profite de fondurile europene. Investim in drumuri, poduri, școli și gradinițe"

15:31, 08.05.2024 - Liderii PNL participa la București la evenimentul care incheie conferințele TNL – Europa in fiecare localitate – organizate incepand cu 9 martie la Cluj și apoi in fiecare regiune de dezvoltare.

Ce vești pentru Dinamo! Doi dintre liderii lui U Cluj ar putea fi spectatori sambata

14:45, 30.04.2024 - Doi fotbaliști importanți in angrenajul lui U Cluj, capitanul Alexandru Chipciu și atacantul Daniel Popa, sunt inca in recuperare dupa accidentari, Ioan Ovidiu Sabau nu știe inca daca se poate baza pe serviciile celor doi sambata, de la ora 20:00, cu Dinamo Cat de mult s-au inversat situațiile in ceea…

Ramona Chiriac se retrage din fruntea listei PSD-PNL la europarlamentare

17:25, 21.03.2024 - Lista PSD-PNL la alegerile europarlamentare trebuia sa fie deschisa de Ramona Chiriac, fosta sefa a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. Aceasta insa a anuntat in sedinta PSD ca nu doreste sa mai candideze, au precizat surse politice. Conducerile PSD si PNL analizeaza, in sedinte, candidatii…

SURSE - Lista la europarlamentare pregatita de PSD și PNL: 3 surprize majore

07:45, 12.03.2024 - Liderii PSD și PNL negociaza lista comuna pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, alegeri la care cele doua partide vor candida pe lista comuna. Candidatul comun care va deschide aceasta lista, conform surselor noastre este Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene in Romania. De…

Liderii coaliției PSD-PNL s-au decis! Cine va deschide lista de candidați la alegerile europarlamentare

22:30, 11.03.2024 - Liderii coalitiei de guvernare au decis ca actuala sefa a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Ramona Chiriac, sa deschida lista de candidati la alegerile europarlamentare din partea aliantei PSD – PNL. Printre candidații PSD la europarlamentare se afla Mihai Tudose, Victor Negrescu, Simona…

Simona Halep a facut un anunț clar pe aeroport: „100% voi juca acolo”

16:45, 07.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) va juca in cadrul celei de-a 5-a ediții a Sports Festival. La sosirea in țara dupa victoria de la TAS, sportiva a anunțat ca va fi la Cluj, deși meciul nu va fi oficial, ci demonstrativ. Organizatorii Sports Festival au anunțat in ianuarie ca Simona Halep va juca, iar sportiva…

Ce se intampla in PNL Cluj, dupa anunțul liderilor coaliției. Buda: „Alegatorii vor decide cine sunt premianții și cine sunt perdanții”

13:10, 22.02.2024 - Liderii coalitiei, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, au anuntat, miercuri, ca s-a ajuns la un consens pe tema comasarii alegerilor, iar europarlamentarele si localele vor avea loc in 9 iunie. Cele doua partide vor avea liste comune la europarlamentare.


Ce parere ai despre aceasta stire?