Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Provocări pe 30 km din Autostrada Transilvania: relief dificil, risc de alunecări şi exproprieri din fondul forestier

Publicat:

CNAIR a semnat cu UMB un contract de aproape 1,4 miliarde lei fara TVA pentru proiectarea (12 luni) și construirea (24 luni) unui tronson de 30 de km intre Nadașelu și Zimbor pe Autostrada A3 Transilvania.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grindeanu semneaza la Cluj contractul pentru viaductele de pe Autostrada Transilvania

11:05, 05.06.2024 - Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu va semna, miercuri, 5 iunie 2024, la Cluj-Napoca, cu Ozaltin (Turcia) contractul de aproape un miliard de lei pentru cele doua viaducte de pe lotul Nadașelu – Zimbor al A3.

Autostrada A3: Contractul pentru viaductele de pe secțiunea Nadașelu - Mihaiești ar putea fi semnat saptamana viitoare

16:35, 26.05.2024 - Saptamana viitoare ar putea fi semnat contractul cu constructorul Ozaltin pentru execuția viaductelor de peste trei kilometri din Autostrada Transilvania (A3) pe secțiunea Nadașelu – Mihaiești.

Acțiunea de stingere a incendiului produs la fondul forestier Tg. Ocna continua și astazi

10:01, 03.04.2024 - Incepand cu ora 07:00, la locul indicat s-au deplasat forțe și mijloace, in vederea continuarii acțiunilor de intervenție. In prezent, in teren acționeaza echipaje din cadrul ISU Bacau, ISU Neamț și ISU Vrancea, respectiv 64 de pompieri cu 3 autospeciale de stingere cu apa și spuma, 9 autospeciale de…

S-a desemnat constructorul pentru viaductele suplimentare de pe Autostrada Transilvania

08:15, 30.03.2024 - Cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, de la Nadașelu și Topa Mica, au constructor desemnat. O asociere de firme din Turcia va construi cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, care au fost incluse in proiect ca soluție alternativa pentru evitarea unor alunecari de teren. ‘‘Am desemnat…

Caștigator pentru viaductele Nadașelu și Topa Mica de pe Autostrada Transilvania

10:25, 29.03.2024 - Asocierea condusa de compania Ozaltin (Turcia) a fost declarata caștigatoare la contractul de peste un miliard de lei pentru proiectarea și execuția viaductelor de la Nadașelu și Topa Mica.

Infractiuni la regimul silvic, ­constatate pe raza localitatii ­Starchiojd

00:17, 21.03.2024 - Lucratori din cadrul Serviciului de Ordine Publica Prahova au efectuat mai multe acțiuni pe linia combaterii delictelor silvice in localitatea Starchiojd. In urma verificarilor efectuate, “oamenii legii au constatat patru infracțiuni la regimul silvic, respectiv taiere fara drept de arbori din fondul…

Autostrada Transilvania: De la "furnicarul" de noapte, la reducerea (aproape) totala a efectivelor UMB pe santier

09:00, 18.03.2024 - Daca pe șantierul dintre Nadașelu și Zimbor al Autostrazii Transilvania A3, Umbrarescu, antreprenorul general, lucra si noaptea acum 2 ani, iar progresele erau vizibile, acum sufla vantul in ce priveste utilajele si progresul. 


Ce parere ai despre aceasta stire?