Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protocol de colaborare privind lupta împotriva consumului de droguri în rândul elevilor, semnat la Ministerul Educaţiei

Publicat:

, , a semnat luni un protocol de colaborare cu Asociatia si pentru privind lupta impotriva consumului de droguri in randul elevilor.



"A venit momentul sa semnam un parteneriat prin care sa proiectam ceea ce urmeaza sa facem in urmatoarele luni si chiar in anii care urmeaza. Consumul de droguri este un fenomen pe care putem sa refuzam sa il recunoastem, dar in realitate este un fenomen, mai ales in licee", a spus ministrul .

El a vorbit despre riscurile la…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un fost președinte de stat anunța ca are din nou cancer. Politicianul se lupta cu boala de 27 de ani

10:55, 11.05.2024 -  Fostul presedinte de origine japoneza, in varsta de 85 de ani, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare in 2009 pentru crime impotriva umanitatii, inclusiv pentru doua masacre asupra civililor, comise de un escadron al armatei in cadrul luptei impotriva gherilei maoiste Sendero Luminoso (Calea Luminoasa)…

Drogurile nenorocesc romanii: Ofensiva impotriva consumului de stupefiante in București

20:25, 04.05.2024 - Bucureștiul este, conform statisticilor, orașul din Romania unde exista cei mai mulți consumatori de droguri. Romania, de altfel, a devenit țara de destinație a drogurilor, in ultimii ani, nu doar de tranzit, cum era inainte, mai ales dupa ce festivalurile de muzica au impus țara

Prințul William, noi detalii despre starea de sanatate a prințesei de Wales. Cum se simte in prezent Kate Middleton, dupa ce a declarat ca lupta impotriva cancerului

08:55, 02.05.2024 - Prințul William a ofetit noi detalii despre starea de sanatate a soției sale, Prințesa de Wales. In momentul in care a fost intrebat cum se simte Kate Middleton, urmașul la tron nu a ezitat sa raspunda.

Romania trimite trupe in Orientul Mijlociu. Militarii romani vor lupta impotriva rebelilor Houthi 

16:05, 16.04.2024 - Klaus Iohannis a informat printr-o scrisoare, trimisa marți Parlamentului, ca a aprobat participarea militarilor romani la operațiunile militare coordonate de SUA și UE impotriva rebelilor Houthi in Orientul Mijlociu și a transmis o cerere de aprobare.

Ursula von der Leyen vrea sa-l 'loveasca peste degete' pe Vladimir Putin: 'Voi lupta impotriva prietenilor de extrema dreapta ai lui Putin'

09:05, 08.04.2024 - Ursula von der Leyen, in varsta de 65 de ani, este președinte al Comisiei Europene (CE) din 2019 – și se pare ca va pastra aceasta funcție pentru inca cinci ani daca o sa fie aleasa. Ea a promis ca va lupta impotriva „prietenilor” de extrema dreapta ai lui Putin din Uniunea Europeana, potrivit Nexta.

Ciuca: Avem datoria sa sprijinim parcursul Republicii Moldova. Trebuie sa ne asumam lupta impotriva populismului si extremismului

15:35, 23.03.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a vorbit, sambata, la Chișinau, despre pericolul reprezentat de partidele populiste si extremiste. Președintele Senatului roman a subliniat totodata necesitatea sprijinirii țarii vecine in proiectele sale.

Conferința de prevenire a consumului de droguri in randul elevilor, la Turda / Maria Forna: „Consumul de droguri curma destine și ucide vieți”

12:20, 16.03.2024 - Peste 600 de elevi, parinți și profesori din municipiul Turda au participat, vineri, la un eveniment la care au fost informați cu privire la pericolul reprezentat de consumul de substanțe psihoactive.


Ce parere ai despre aceasta stire?