Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PROTESTE violente în MADRID: Zeci de oameni au fost RĂNIȚI

Publicat:

Demonstrantii republicani au iesit în strada pentru a cere schimbarea Constitutiei. Protestatrii anti-monarhie s-au ciocnit cu fortele de ordine, iar zeci de oameni au fost raniți.

Violentele au avut loc într-o piata din centrul capitalei spaniole, unde peste 200 de oameni s-au adunat sa ceara schimbarea Constitutiei si abolirea monarhiei.

Manifestantii republicani au încercat sa plece în mars spre sediul Parlamentului. Protestatarii au fost însa blocati de politisti care au intervenit în forta cu bastoane de cauciuc. Trei persoane au fost retinute…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Schimbare de plan la Madrid: Zelenski a fost primit chiar de regele Felipe. El Pais: Ucraina va primi rachete Patriot

13:55, 27.05.2024 - Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a ajuns luni in Spania pentru o vizita oficiala.  El a fost intampinat la aeroport de regele Felipe al VI-lea și de alți oficiali spanioli. Biroul guvernului spaniol comunicase anterior ca liderul de la Kiev va fi primit de premierul Pedro Sanchez.

(video) Cinci oameni au murit și alți 50 au fost raniți dupa ce o scena s-a prabușit la un eveniment de campanie electorala in Mexic

09:31, 23.05.2024 - Cinci persoane au murit miercuri seara, 22 mai, in statul mexican Nuevo Leon, din nordul Mexicului, dupa ce o scena s-a prabușit la un eveniment de campanie pentru partidul Mișcarea cetațeneasca, a declarat guvernatorul statului, transmite hotnews.ro .

Dezastru pe șosea langa Timișoara – patru mașini distruse și trei oameni raniți

21:35, 11.04.2024 - Dezastru pe șosea langa Timișoara – patru mașini distruse și trei oameni raniți. Un tanar in varsta de 22 de ani, a condus un autoturism dinspre municipiul Timișoara inspre localitatea Orțișoara, iar la un moment dat ar fi intrat in coliziune cu un autoturism condus de catre un barbat in varsta de 66…

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Suceava: Cinci oameni au fost raniți și transportati la spital

08:15, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat, vineri, in judetul Suceava, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de interventie. Cinci persoane au nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital, afirma reprezentantii ISU.

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR in privinta modificarilor la legea privind Consiliul Legislativ

19:31, 20.03.2024 - Legea, transmisa in data de 16 martie 2024 de Parlament presedintelui in vederea promulgarii, are ca obiect de reglementare stabilirea duratei mandatelor presedintelui Consiliului Legislativ si presedintilor de sectie, care pot fi reinnoite o singura data, mandatele aflate in curs urmand sa inceteze…

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania. 6 oameni au murit și 3 sunt raniți

14:40, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Ce a cauzat pierderea de altitudine a avionului Boeing 787, in urma careia 50 de oameni au fost raniți. Primele concluzii

13:30, 14.03.2024 - Miscarea unui scaun din cabina de pilotaj este un punct cheie al investigatiei privind pierderea brusca de altitudine a unui avion Boeing al companiei LATAM Airlines, ceea ce a provocat ranirea a peste 50 de persoane, relateaza o publicatie din industria aviatica, Air Current.

20 de ani de la atentatele teroriste din Madrid. 16 romani au murit și 171 au fost raniți in exploziile din trenuri

07:06, 11.03.2024 - La 11 martie 2024 se implinesc 20 ani de la atentatele teroriste de la Madrid, Spania, soldate cu 192 de morti, intre care 16 romani, si peste 2.000 de raniti, intre care 171 romani, scrie Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?