Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiectul Erasmus: Elevi si profesori din strainatate, vizita la Primaria Constanta

Publicat:

Viceprimarul municipiului Constanta, a primit astazi vizita unui grup de elevi si profesori participanti ai proiectului Erasmus Matematica Regina Omnium Scientiarum Est Learning Path to Success, ce include scoli din Romania, Polonia, Croatia si Portugalia.Proiectul cuprinde schimburi de experienta si promovarea turismului si este gazduit in acest an de Scoala gimnaziala nr. 39 . Pe parcursul zilelor petrecute in Constanta, grupul Erasmus a facut vizite ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tiberiu Zelencz, capitanul naționalei primarilor, prezent la Campionatul European – FOTO

12:50, 05.05.2024 - In perioada 5-10 mai, in Leipzig (Germania) are loc Campionatul European de Fotbal al Primarilor, la care vor participa echipele naționale de fotbal ale primarilor din Austria, Cehia, Croația, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia, Tirol și Ucraina. Romania se afla in grupa…

Incetinire economica și insolvențe in creștere: care sunt perspectivele pentru companiile din ECE?

15:30, 25.04.2024 - • Insolvențele in Europa Centrala și de Est (CEE) in creștere in 2023 • Noua țari au inregistrat un numar mai mare de insolvențe (Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Romania1), iar trei țari au raportat scaderi ale acestora (Bulgaria, Croația și Letonia)…

Romania incepe cel mai complex exercițiu NATO la Marea Neagra: mii de militari și 135 de nave, aeronave și ambarcațiuni

14:10, 06.04.2024 - Forțele Navale Romane organizeaza, in perioada 8 - 21 aprilie, exercițiul multinațional „Sea Shield 24”, la care vor lua parte 12 state aliate și partenere, precum Bulgaria, Franța, Georgia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Regatul Țarilor de Jos, Polonia, Portugalia, Turcia și SUA.

Statul UE care nu vrea trecerea la moneda unica europeana. De ce sunt reticenți cetațenii fața de euro

18:30, 02.04.2024 - Mai mult de doua treimi dintre polonezi nu iși doresc trecerea la moneda euro, arata un sondaj recent comandat și publicat de un portal local. Atat susținatorii guvernului condus de Donald Tusk, cat și votanții opoziției se arata reticenți cu privire la schimbarea monedei.Sondajul, publicat duminica,…

Romania și-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2026. Primele declarații ale selecționerului George Buricea

20:55, 21.03.2024 - Nationala de handbal masculin a Romaniei se va lupta pentru calificarea la Campionatul European din 2026 cu Portugalia, Polonia si Israel, in urma tragerii la sorți de astazi. Romania a fost repartizata in Grupa a 8-a a preliminariilor EHF EURO 2026, in urma traegrii la sorti efectuata, joi, la Copenhaga.…

Botoșani: Singurele motive pentru care mai merg la școala mii de elevi. „Matale ai citi poezii daca te-ar durea burta de foame?”

07:01, 28.02.2024 - Botoșani: Singurele motive pentru care mai merg la școala mii de elevi. „Matale ai citi poezii daca te-ar durea burta de foame?” Mii de elevi din nordul Moldovei frecventeaza cursurile școlare doar pentru a primi de mancare calda sau pentru a incasa bursele sociale. Aceasta realitate crunta este mai…

Sondaj la nivel european: Sub 10% dintre romani cred ca Ucraina poate caștiga razboiul. 50% vor ca Europa sa militeze pentru un acord de pace

09:35, 21.02.2024 - Sprijinul pentru Ucraina in randul europenilor ramane ridicat, dar la aproape doi ani de cand Rusia a declanșat invazia pe scara larga. Cu toate acestea, doar 10% din europeni mai cred acum ca armata ucraineana poate invinge Rusia, conform unui sondaj la nivelul UE și publicat de The Guardian. Sondajul…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?