Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza meteo: Vine vreme neobişnuită. Cât de cald se anunţă, unde lovesc ploile

Publicat:

Meteorologii anunta temperaturi usor mai scazute in anumite zone ale tarii in prima saptamana a lunii mai, dupa care acestea se vor situa in jurul valorilor normale ale perioadei in majoritatea regiunilor. Vineri,in sudul tarii se intoarce vara.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nou val de praf saharian peste Romania. Meteorologii anunta vreme calda cu temperaturi record in mai multe regiuni ale tarii

11:30, 06.04.2024 - Un nou val de aer fierbinte va acoperi tara și azi. Meterologii se asteapta la noi recorduri de temperatura. Soarele va incinge atmosfera peste asteptari. Va fi o zi total atipica, in comparatie cu cea de anul trecut, cand in Romania a fost cod rosu de viscol si ninsori. 

Nou val de praf saharian peste Romania. Meteorologii anunta vreme calda cu temperaturi record in mai multe regiuni ale tarii

09:10, 06.04.2024 - Un nou val de aer fierbinte va acoperi tara și azi. Meterologii se asteapta la noi recorduri de temperatura. Soarele va incinge atmosfera peste asteptari. Va fi o zi total atipica, in comparatie cu cea de anul trecut, cand in Romania a fost cod rosu de viscol si ninsori. 

Pentru ziua de duminica, 31 martie 2024, meteorologii anunța o vreme in continuare frumoasa, de marți vin ploile și vantul

08:40, 31.03.2024 - Pentru ziua de duminica, 31 martie 2024, meteorologii anunța o vreme in continuare frumoasa, de marți vin ploile și vantul The post Pentru ziua de duminica, 31 martie 2024, meteorologii anunța o vreme in continuare frumoasa, de marți vin ploile și vantul first appeared on Partener TV .

TEMPERATURI NEOBIȘNUITE Ce anunța meteorologii pentru martie

11:15, 29.02.2024 - Prognoza indica și posibilitatea de ploi slabe in diverse regiuni ale țarii, inclusiv in estul și sud-estul țarii, precum și precipitații mixte in Carpații Meridionali, la altitudini mari. The post TEMPERATURI NEOBIȘNUITE Ce anunța meteorologii pentru martie first appeared on Informatia Zilei .

Prognoza meteo pe 4 saptamani: ce se anunța in luna martie. Cand lovesc ploile, cat va fi de cald

14:50, 27.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a publicat, marți, prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani, valabila in perioada 26 februarie-25 martie 2024. Specialiștii anunța in continuare temperaturi neobișnuite.

Sfarșit de iarna cu vreme neobișnuita in Romania. Unde se anunța deosebit de cald, in ce zona ninge

07:40, 26.02.2024 - Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Meteorologii anunța temperaturi deosebit de ridicate pentru ultimele zile ale lunii februarie, dar și precipitații, mai ales in partea de vest, sud-vest, centru și nord a țarii. La munte sunt așteptate ninsori.

Meteorologii anunța o schimbare neobișnuita a vremii pentru luna februarie. Elena Mateescu: Se va simți in majoritatea zonelor țarii

19:20, 19.02.2024 - Meteorologii anunța o schimbare neobișnuita a vremii pentru luna februarie, potrivit directorului Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu. Dupa cateva zile cu temperaturi mai scazute, se așteapta ca zilele urmatoare sa aduca vreme de prim

Prognoza meteo pe 4 saptamani: ploile lovesc Romania. Cat mai ține vremea neobișnuit de calda

09:40, 09.02.2024 - Vremea neobișnuita continua sa ne suprinda. Meteorologii anunța temperaturi peste cele specifice perioadei pana aproape de jumatatea lunii martie, in toata tara, conform prognozei pe urmatoarele patru saptamani.


Ce parere ai despre aceasta stire?