Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza Meteo, 15 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Publicat:

Veste buna: se incalzește ușor, in majoritatea regiunilor, dar vremea va fi, in general, instabila. de la Neatza cu Razvan și Dani prezinta previziunile ANM pentru astazi, 15 iunie 2021.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prognoza meteo 30 aprilie 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

19:31, 29.04.2024 - Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de marți, 30 aprilie 2024. Temperaturile se mențin peste cele specifice datei din calendar, iar in zone izolate, precipitațiile iși vor face simțita prezența.

Prin ce a trecut Ramona Olaru in vacanța ei in Cairo. "Am pierdut pașaportul". De ce a ajuns la Ministerul de Interne al Egiptului

11:40, 23.04.2024 - Ramona Olaru tocmai s-a intors din vacanța din Cairo, unde se presupunea ca se va distra și relaxa. Prezentatoarea rubricii meteo de la Neatza cu Razvan și Dani a trecut prin numeroase peripeții care i-au stricat vacanța.

Ce face Ramona Olaru in avion, la fiecare zbor. Nu e de mirare ca lumea o iubește: ”Sunt lipicioasa” VIDEO EXCLUSIV

15:55, 31.03.2024 - Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase și indragite prezențe feminine din showbiz-ul romanesc. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani știe intotdeauna cum sa transmita o stare de bine și sa inveseleasca persoanele din jur ei prin energia sa debordanta. O vedem mereu sociabila, cu zambetul…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Neatza cu Razvan și Dani. Cum a inceput proiectul Gașca Zurli. Cat de greu i-a fost Mirelei Retegan la inceput: ”Nu aveam bani deloc” / VIDEO

11:00, 08.03.2024 - Mirela Retegan a scris istorie in Romania cu Gașca Zurli, iar acum, la 17 ani distanța de la inființare, a venit momentul sa dezvaluie cum a luat naștere cea mai iubita trupa pentru muzica de copii! Iata cat de greu i-a fost inca din primele momente!

Prognoza meteo 21 februarie 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

16:45, 20.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 21 februarie 2024. Sunt anunțate temperaturi ridicate pentru aceasta perioada din an. Iata cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV, ironie la adresa barbaților: ”La toți papagalii…” / VIDEO

08:50, 14.02.2024 - Ramona Olaru a venit cu doza de energie și umor la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV are grija de starea de spirit a tuturor, motiv pentru care și de aceasta data a starnit hohote de ras. Iata ce ironie a facut la adresa barbaților, de Ziua Indragostiților.


Ce parere ai despre aceasta stire?