Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesorul de UMF Iaşi, acuzat de relaţii sexuale cu o studentă, a fost condamnat cu suspendare

Publicat:

Profesorul de la la Universitatea de Medicina și , care i-a cerut unei studente sa faca sex cu el pentru o nota mai mare la Anatomie, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

UMF Cluj iși reabiliteaza și modernizeaza cladirea de Anatomie. Anca Buzoianu: "Este un proiect de suflet, este prima cladire a facultații de medicina"

14:25, 19.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” și Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest au marcat, vineri, lansarea proiectului de modernizare și reabilitare a cladirii Anatomia, valoarea proiectului depașind 11 mil. de euro.

Mirel Dragomir, tanarul acuzat ca a ucis-o pe Andreea, studenta de la Medicina, a fost supus expertizei psihiatrice. Ce au stabilit medicii

11:35, 17.04.2024 - A trecut aproape o luna de cand Mirel Dragomir a fost acuzat ca a ucis-o pe Andreea Morega, studenta de la Medicina. Familia nu are liniște și vrea sa se faca dreptate. Intre timp, tanarul acuzat de crima a fost supus expertizei psihiatrice. Urmeaza sa ajunga, din nou, in fața magistraților.


Ce parere ai despre aceasta stire?