Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesoară trimisă acasă după ce a venit beată la școala din Constanța unde preda Limba Română. ISJ face o anchetă

Publicat:

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a confirmat ca una dintre profesoarele de Limba și a colegiului a fost trimisa acasa dupa ce a venit la munca „intr-o stare speciala”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Igor Dodon, fotografie rara alaturi de cei trei feciori: „Au venit acasa, de sarbatori”

12:40, 04.05.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, a publicat o fotografie rara alaturi de cei trei feciori ai sai, doi dintre care iși fac studiile peste hotare. „Au venit baieții acasa, de sarbatori”, a scris ex-președintele.

O profesoara din Azuga data afara de la liceul unde preda, in urma unui scandal, primita la o unitate din București

09:55, 27.04.2024 - Cristina Dumitrescu, o profesoara de matematica data afara de la Liceul Teoretic din Azuga, județul Prahova, iși va continua cariera la Școala nr. 80 din București. Aceasta școala este situata in Sectorul 3 al Capitalei.

Minora data disparuta la Cluj a fost gasita. Vezi cum?

09:45, 24.04.2024 - Minora de 13 ani din Cluj, cautata de poliție a fost gasita. Fata nu s-a mai intors acasa dupa ce a ieșit de la școala. Acum dupa ce cazul a fost mediatizat, minora s-a intors singura acasa. ”In cursul serii de 23 aprilie a.c. minora a revenit la domiciliu. Din primele verificari a rezultat ca aceasta…

Bunul simț nu se preda pe TikTok! Tanara surprinsa cu picioarele pe scaun intr-un autobuz din Cluj: „Se vad cei 7 ani de acasa”

09:35, 14.04.2024 - Urcarea picioarelor pe scaunele din transportul public devine treptat tradiție la Cluj-Napoca. Mai mulți tineri au fost surprinși in ultima perioada facand acest gest lipsit de bun simț. Unii clujeni spun ca deși au incercat sa le atraga tinerelor atenția ca nu este normal, in unele situații chiar au…

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

O școala din Oradea le-a cerut elevelor aflate la menstruație sa plece acasa. Directoarea spune ca a luat masura pentru „a proteja sanatatea copiilor”

13:15, 04.04.2024 - Centrul Școlar de Educație Incluziva Orizont din Oradea are 338 de elevi și eleve cu dizabilitați, dar 23 dintre acestea n-au avut voie sa vina la școala in timpul menstruației, relateaza Bihoreanul.„Ce este mai important? Sanatatea copilului sau faptul ca sta intr-o banca?”, spune directoarea Lacrimioara…

Situatie revoltatoare intr-o scoala din Constanta. O profesoara a fost inregistrata in timp ce iși jignea elevii. Politia a deschis o ancheta

18:00, 26.03.2024 - O situatie revoltatoare a avut loc, de curand, intr-o scoala din Constanta. Mai mulți parinti ai elevilor care studiaza la instituția de invațamant s-au revoltat, dupa ce au surprins-o pe invatatoarea celor mici in timp ce ii jignea pe copii, tipa la ei si ii pedepseste fara motiv.

Profesoara, batuta cu pumnii și picioarele la școala de un elev de clasa a opta

22:20, 11.03.2024 - Scene ireale filmate intr-o scoala din Romania. Un elev de 15 ani a fost incatusat de politisti dupa ce a facut ravagii in sala de clasa: a fumat, a jignit profesorii si s-a urcat pe un dulap. Dupa ce a fost dus la sectie si amendat, s-a intors la scoala, unde a luat-o la bataie pe diriginta. Incidentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?