Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Producătorii agricoli acuză funcționari de rang înalt că ar sprijini monopolizarea exportului în Rusia

Publicat:

Agenții economici, specializați in producerea fructelor și legumelor se declara nemulțumiți de barierele impuse la exportul in Rusia, printre care obligația de a exporta doar prin cinci puncte vamale și perfectarea actelor prin intermediul unei companii care solicita taxe suplimentare. Potrivit publika.md, subiectul a fost discutat la și la , in cadrul unor ședințe cu ușile inchise.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO/ Bloc prabușit in Belgorod in urma unui atac cu racheta - Rușii și ucrainenii se acuza reciproc

15:35, 12.05.2024 - Intrarea unui bloc de 10 etaje s-a prabușit in Belgorod din Rusia pe 12 mai, a informat guvernatorul Vyacheslav Gladkov.Gladkov a susținut fara dovezi ca o cladire din districtul Harkovskaya Gora a fost lovita de un proiectil ucrainean in timpul unei alerte de raid aerian in regiune.

Rusia a folosit in Ucraina un agent chimic, acuza SUA: "Nu este un incident izolat"

07:45, 02.05.2024 - Statele Unite acuza Rusia ca a folosit un agent chimic, cloropicrina, impotriva fortelor ucrainene, incalcand Conventia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat.

Inscriere in programul dedicat susținerii producției de cartof de consum

07:40, 23.04.2024 - Producatorii agricoli covasneni se pot inscrie in programul de susținere a producției de cartof de consum. Termenul-limita este 20 mai (a.c.). Schema „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de cartof de consum” a fost aprobata prin HG 150/2024 (detalii, aici: https://dadrcv.madr.ro/wp-content/uploads/2024/02/HG-150-2024.pdf).…

Razboi in Ucraina, ziua 775. Ucraina acuza Rusia ca a folosit arme chimice pe linia frontului

08:35, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza atacuri cu gaze efectuate "aproape zilnic" de ruși pe linia frontului, in timp ce trupele Moscovei incearca sa-i disloce de pe pozițiile defensive, relateaza presa internaționala.

Un inalt oficial rus amenința Armenia: Au luat-o pe calea ucraineana

07:20, 08.04.2024 - Premierul Armeniei, Nikol Pasinian, iși conduce țara pe calea ucraineana. Aceasta opinie a fost exprimata de șeful Comisiei Dumei de Stat pentru afaceri internaționale și liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia (LDPR), Leonid Slutkii, pe canalul sau Telegram, noteaza Gazeta, potrivit Rador Radio…

Petre Daea: “Il felicit pe Ion Minzina pentru investițiile record din județul Argeș și pentru ca tot timpul este alaturi de producatorii agricoli!”

07:35, 27.03.2024 - Petre Daea: “Il felicit pe Ion Minzina pentru investițiile record din județul Argeș și pentru ca tot timpul este alaturi de producatorii agricoli!” Ion Minzina, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost ieri impreuna cu Petre Daea, fost ministru al Agriculturii, in Stoenești, acolo unde…

Razboi in Ucraina, ziua 740. Rusia denunta „implicarea directa” a Occidentului in Ucraina

14:00, 04.03.2024 - Kremlinul a denuntat luni „implicarea directa” a Occidentului in Ucraina, dupa difuzarea pe retelele sociale a unei discutii intre cativa ofiteri germani de rang inalt avand ca subiect livrarea de arme, mai precis rachete Taurus, Ucrainei, transmit AFP si Reuters. O inregistrare audio a unei reuniuni…

Ajutoare de 37,6 milioane de euro, pentru producatorii romani de usturoi și tomate, aprobate de Comisia Europeana

09:55, 22.02.2024 - Comisia Europeana a aprobat, miercuri, o schema de ajutoare in valoare de 37,6 milioane euro (187 milioane lei) notificata de Romania pentru sprijinirea producatorilor de tomate si usturoi, in contextul razboiului purtat de Rusia impotriva Ucrainei.


Ce parere ai despre aceasta stire?