Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procesul bătăușei de la UCECOM e la final. Fata de 15 ani bătută pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale cu concubinul mamei autoarei și-a retras plângerea

Publicat:

Motivul pentru care o fata de 15 ani  a fost lovita cu pumnii in cap și calcata in picioare de colega ei de școala de... The post Procesul bataușei de la UCECOM e la final. Fata de 15 ani batuta pentru ca a refuzat sa intrețina relații sexuale cu concubinul mamei autoarei și-a retras plangerea appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul halucinant pentru care un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania

21:55, 22.04.2024 - Cazul unui preot din localitatea Valu lui Traian care i-a refuzat spovedania unei femei, in varsta de 87 de ani, pentru ca aceasta nu apartine... The post Motivul halucinant pentru care un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Motivul halucinant pentru care un un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania

20:25, 22.04.2024 - Cazul unui preot din localitatea Valu lui Traian care i-a refuzat spovedania unei femei, in varsta de 87 de ani, pentru ca aceasta nu apartine... The post Motivul halucinant pentru care un un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O moldoveanca beata a amenințat cu moartea și incuiat in casa un italian: Acesta a refuzat sa intrețina relații intime cu ea

12:06, 05.03.2024 - O moldoveanca in varsta de 31 de ani, aflata sub influența bauturilor alcoolice, a amenințat cu moartea un italian de 29 de ani și l-a incuiat in casa ei din Corcagnano, la periferia orașului Parma, dupa ce a refuzat sa intrețina relații intime cu ea, scrie rotalianul.com .


Ce parere ai despre aceasta stire?