Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prințul Harry a confirmat! Ea este femeia care i-a sucit minţile

Publicat:

confirma relatia cu actrita si critica presa pentru "valul de abuzuri" la adresa ei, potrivit News.ro, citat de Digi24.ro.

Declaratia transmisa arata ca cei doi au o relatie de cateva luni si ca "nu era drept" ca sa fie subiectul unui astfel de tratament.

Rareori printul Harry ia masuri formale legat de "povestile2 aparute in presa. "Dar in ultima saptamana s-a depasit limita", se mai arata in declaratia transmisa.

In ultimele zile, mai multe ziare britanice au publicat pe primele pagini povesti despre actrita cunoscuta din serialul…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Prințul Harry iși acuza tatal de tradare

13:15, 21.04.2024 - Un expert regal a declarat ca Prințul Harry a fost lasat „in lacrimi” și „furios” dupa ce a fost evacuat din Frogmore Cottage. El a spus ca soțul lui Meghan Markle s-a simțit tradat chiar de tatal sau, Regele Charles. Prințul Harry, in razboi cu regele Charles Citește și Banii Mioveniului – ingropati…

Prințul Harry și Meghan Markle vor produce doua emisiuni pe Netflix. Ce subiecte vor avea acestea

18:11, 12.04.2024 - Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle, vor produce doua emisiuni Netflix, una cu tematica culinara, iar cealalta despre un campionat de polo din Statele Unite, a anuntat, joi, compania americana.

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta apariție publica

18:15, 05.04.2024 - Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renunțat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internați la Spitalul din Los Angeles, iar ținuta a starnit reacții in presa internaționala.

Ce au facut Printul Harry si Meghan Markle dupa ce au aflat de boala lui Kate. Gestul care nu l-a impresionat deloc pe Printul William

08:15, 26.03.2024 - Zilele trecute, Kate Middleton și-a facut curaj și a vorbit in public despre diagnosticul dur pe care l-a primit de la medici. Ea a aflat ca sufera de cancer dupa ce a suferit o operație abdominala la finalul lunii ianuarie. Vestea i-a șocat pe mulți, dar mai ales pe Printul Harry si Meghan Markle,…

Printul Harry despre cancerul regelui Charles al III-lea: „Orice boala uneste familiile”

16:40, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?