Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prințul Hamzah bin Hussein al Iordaniei, în arest la domiciliu, a transmis în Occident un mesaj: „Mi-au fost tăiate comunicațiile”

Publicat:

Intr-un mesaj video pe care avocatul sau l-a transmis BBC, prințul susține ca nu a participat la niciun complot. In schimb, Hamzah bin Hussein ii acuza pe liderii țarii de corupție, incompetența și harțuire.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avocatul lui Vlad Pascu, dupa ce a cerut sa fie judecat in arest la domiciliu: „Va convine sau nu, asta e realitatea in Romania”

14:20, 16.04.2024 - Vlad Pascu, autorul accidentul de la 2 Mai, in urma caruia doi tineri au murit, a cerut, marti, la Tribunalul Constanta, sa fie judecat in arest la domiciliu, iar instanta a ramas in pronuntare. De asemenea, mai multi tineri au protestat in fata Tribunalului Constanta si au cerut dreptate pentru victime.

Pepe o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Ce mesaj special i-a transmis Yasmine Pascu: „Rosita...” / FOTO

14:05, 05.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Pepe și asta pentru ca artistul o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Rosa a implinit frumoasa varsta de 9 ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce a postat soția cantarețului pe rețelele de socializare!

Ultima ora: Primul mesaj transmis de Klaus Iohannis dupa ce von der Leyen și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat

17:00, 19.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis saluta, luni, pe platforma X, decizia CDU de a o propune pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de Președinte al Comisiei Europene. „Salut decizia CDU de a o propune pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de Președinte al Comisiei Europene. Sunt increzator…

Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al lui Dinamo, ramane in arest la domiciliu » Decizia luata de Tribunalul București

21:35, 14.02.2024 - Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al lui Dinamo, ramane in arest la domiciliu, potrivit unei decizii a Tribunalului București.  Pe 14 iunie 2023, Parchetul European l-a pus sub acuzare pe Dorin Șerdean pentru emiterea unor scrisori de garanție false intr-un caz de fraudare a fondurilor europene.…

Fiul fostului primar din Cavnic, plasat in arest la domiciliu dupa ce a ucis cu mașina o tanara de 21 ani. Cat alcool a consumat inainte sa se urce la volan

16:20, 13.02.2024 - Fiul fostului primar din Cavnic a ajuns, marți, in fața instanței din Sighetu Marmației. Dan Bindiu a fost plasat in arest la domiciliu, dupa ce a provocat un accident in urma caruia o tanara de 21 ani a murit. Iata ce cantitate uriașa de alcool a consumat, inainte sa se urce la volan.

Vladimir Putin susține ca Rusia nu poate fi invinsa de Ucraina. Ce mesaj controversat a transmis președintele catre Occident: „Se va termina in cateva saptamani"

12:05, 09.02.2024 - Vladimir Putin spune ca Rusia nu poate fi invinsa in Ucraina. Ei bine, in cadrul unui interviu acordat jurnalistului american Tucker Carlson, președintele rus a subliniat faptul ca nu vede o infrangere pentru Rusia in Ucraina. Iata mesajul lui Vladimir Putin pentru Occident!

A injunghiat un barbat, apoi, din arest la domiciliu, a revenit la el cu toporul: Inculpatul, condamnat pentru dubla tentativa de omor

10:20, 08.02.2024 - Un barbat de 56 de ani a fost condamnat pentru dubla tentativa de omor fiindu-i stabilita pedeapsa de 16 ani de inchisoare, cu executare in penitenciar de tip inchis. Totodata, instanța a dispus incasarea din contul acestuia a cheltuielilor judiciare suportate de stat in suma de 13 820 lei.

Motivul incredibil pentru care o tanara a cerut sa stea in celula, nu in arest la domiciliu: „Nu o suport!”

13:50, 05.02.2024 - S-a intamplat in Ischia. „Chiar nu ne ințelegem, nu pot sa o suport”, a spus tanara, aflata in arest la domiciliu, dupa ce a fost gasita avand asupra sa un kilogram de hașiș. „Mai bine intr-o celula decat in arest la domiciliu cu mama", a spus femeia de 23 de ani, care a mers la carabinieri.


Ce parere ai despre aceasta stire?