Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini de la înmormântarea Ronei Hartner. Rocco Sedano, primul soț al regretatei artiste a ajuns la cimitir. Este însoțit de fiica sa, Rita Hartner / PAPARAZZI

Publicat:

Astazi este o zi neagra pentru țara noastra, chiar daca are loc sarbatoarea Zilei Naționale a Romaniei. urmeaza sa fie condusa pe ultimul drum in urmatoarele ore. La cimitir și-au facut deja prezența primul soț al regretatei actrițe și cantarețe, , și fiica pe care o au impreuna. Va aratam imagini exclusive de la inmormantarea !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu cine au decis magistrații sa ramana fiica Ronei Hartner. Procesul abia acum s-a incheiat

16:30, 01.04.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Artista a fost rapusa de o boala grea. Fiica acesteia sufera enorm. Sora Ronei și tatal Ritei s-au luptat pana acum pentru custodia tinerei.

Oana Roman a facut primele declarații dupa inmormantarea mamei sale, Mioara Roman - VIDEO

16:31, 01.03.2024 - Intr-un mesaj video postat pe Instagram, fiica Mioarei Roman s-a adresat oameniilor care o urmaresc in mediul online și care i-au transmis sute de mesaje de susținere. „Am simțit nevoia sa vorbesc un pic cu voi ca sa va mulțumesc in primul rand pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, pentru…

Ce pensie alimentara primește fiica Ronei Hartner de la Rocco Sedano: „Ii e greu din toate punctele de vedere”

19:55, 22.02.2024 - Rona Hartner a murit cu un mare regret in suflet! Artista s-a stins din viața la doar 50 de ani, rapusa de cancer, și a lasat-o in mare suferința pe fiica ei, Rita Sumalya, aflata in pragul adolescenței. Copila cu greu poate accepta moartea mamei sale, iar relația cu tatal sau nu este prea buna, noteaza…

Ce pensie alimentara primește fiica Ronei Hartner de la Rocco Sedano. Cum se ințelege Rita Sumayla cu tatal ei

16:55, 22.02.2024 - Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, trece foarte greu peste moartea mamei sale. De altfel, se pare ca tanara nu are o relație prea buna cu tatal sau care trebuie sa-i plateasca lunar pensia alimentara. Rocco Sedano nu trebuie sa scoata prea mulți bani din buzunar pentru copilul sau.

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

15:00, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei artiste Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

14:41, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita vine nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.


Ce parere ai despre aceasta stire?