Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale ambasadorului român care se afla în elicopterul doborât de talibani! "Pentru mine a fost o zi mare!"

Publicat:

Reporterii SPYNEWS au reusit sa stea de vorba cu ambasadorul , care a supravietuit tragediei aviatice din Pakistan, unde un elicopter militar plin cu oficiali si jurnalisti a fost doborât de talibani, iar diplomatul a marturisit ca, pentru el, astazi a fost "o zi mare"!

 O delegație de diplomați și de jurnaliști se deplasa vineri la bordul a trei elicoptere MI-17 în regiunea Gilgit-Baltistan, când unul dintre elicoptere s-a prabușit pe o școala, a declarat pentru AFP un membru al delegației care calatorea într-unul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce ganduri a transmis marele actor: "Mai am de spus multe povești..." 

19:36, 13.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic este tot mai buna de la o zi la alta. Recent, marele actor a transmis un mesaj de pe patul de spital. A ținut sa mulțumeasca in primul rand cadrelor medicale care s-au ocupat de problemele lui de sanatate, dar și celor care i-au fost alaturi cu gandul și s-au…

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat in urma cu puțin timp. Primele declarații

15:10, 09.05.2024 - Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost supus unei intervenții in urma cu puțin timp! Primele declarații facute pe o rețea de socializare despre starea lui de sanatate.

Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Primele declarații despre separare: „Lucrurile se intampla...” / VIDEO

17:40, 30.04.2024 - Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Fosta partenera de viața a caștigatorului emisiunii de la Antena 1 a facut primele declarații despre separare. Iata ce a marturisit aceasta prin intermediul rețelelor de socializare!

Alina Sorescu, primele declarații dupa ce s-a speculat ca Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsa amanta 11 ani. De ce designerul o considera vinovata pe fosta soție

00:15, 20.04.2024 - In urma cu o zi, au aparut primele zvonuri despre posibila relație pe care Alexandru Ciucu ar fi avut-o cu o alta femeie in timpul casniciei cu Alina Sorescu. S-a speculat inclusiv faptul ca ar fi reușit sa iși țina amanta departe de ochii curioșilor 11 ani. Cum a comentat aceasta situație Alina Sorescu.

Știrile Antena Stars. Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lui și a Cristinei Cioran! Primele declarații la ieșirea din sala de judecata: ”Nu are niciun venit” / VIDEO

16:20, 15.04.2024 - Alex Dobrescu a facut acuzații dure la adresa Cristinei Cioran! Cei doi s-au intalnit in sala de judecata, dupa ce vedeta a cerut un nou ordin de protecție impotriva fostului ei iubit. Alex Dobrescu a facut acuzații grave la adresa mamei copilului ei și a cerut, la un moment dat, sa o creasca pe fiica…

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Petre Roman, primele declarații dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Ce decizie urgenta a luat

12:30, 23.02.2024 - Petre Roman a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat public ca fosta lui soție, Mioara Roman, a murit. Mama Oanei Roman s-a stins la varsta de 83 de ani, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Iata ce decizie urgenta a luat fostul premier al Romaniei!


Ce parere ai despre aceasta stire?