Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima reacţie a Vicăi după eliminarea Cristinei: „O să vedem cine o să râdă la urmă”

Publicat:

Spiritele s-au incins la „”. Tensiunea incepe sa-si puna amprenta pe cei ramasi in competitia pentru marele premiu de 50.000 de euro. a reusit performanta de a ajunge in semifinala, fiind singura femeie care a ajuns atat de departe. Pentru asta, ea a fost insa nevoita sa se lupte chiar cu buna ei prietena, , si sa treaca prin probe deloc usoare. Deranjata de atitudinea pe care a avut-o la duelul ei, de sambata, Vica a marturisit ca isi doreste cu ardoare sa aiba o confruntare cu acesta. In plus,...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cristina Cioran, reacție dupa ce Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lor. Vedeta: „Aia nu este o casa...” / VIDEO

22:25, 17.04.2024 - Cristina Cioran a reacționat, dupa ce Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lui. Vedeta a rupt tacerea, la scurt timp dupa ce a cerut un ordin de protecție. Ce a marturisit fosta prezentatoare TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, reacție in lacrimi dupa interviul acordat de Alex Dobrescu. Ce a dezvaluit actrița: "Nu ma pot gandi decat la fetița mea..." / VIDEO

14:50, 17.04.2024 - Dupa ce aseara, la Xtra Night Show, Alex Dobrescu a acordat un interviu in care a demontat declarațiile facute de Cristina Cioran, femeia alaturi de care are un copil, actrița a oferit p prima reacție. Se declara șocata de spusele tatalui copilului ei.

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Chef Florin Ivan a anunțat cine a caștigat amuleta. Ce reacție a avut Ștefan Popescu

22:35, 27.03.2024 - In ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Chef Florin Ivan a anunțat cine a caștigat amuleta. Spiritele s-au incins in platoul show-ului, in ediția din 27 martie 2024. Camerele au surprins ce s-a intamplat dupa verdict.

Xtra Night Show. Ce spune Vica Blochina despre situația sa amoroasa. Cu cine se iubește vedeta: ”Unele lucruri se țin secret”

08:35, 08.03.2024 - Vica Blochina a fost o perioada indelungata singura, iar fanii s-au intrebat cand va putea fi vazuta la brațul unui domn. Vedeta a oferit cateva detali importante cu privire la viața ei sentimentala. In prezent, traiește o frumoasa poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curișilor.

Alex Dobrescu face orice pentru a o recuceri pe Cristina Cioran. El și mama fetiței lui au pus pe picioare o afacere. „Este femeia vieții mele”

17:10, 25.02.2024 - Cristina Cioran și tatal fetiței sale nu mai formeaza un cuplu, insa au pus pe picioare o afacere care le merge destul de bine. Alex Dobrescu spune ca ar face orice pentru a fi alaturi de fosta iubita, sperand ca in curand sa formeze din nou un cuplu și sa ajunga chiar la casatorie. Cristina nu este…

Ce mesaj a transmis Roxana Blenche dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Ea și soțul ei au parasit competiția

13:10, 22.02.2024 - Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant dupa eliminarea de la Power Couple Romania. In ediția de pe 21 februarie 2024, ea și soțul ei, Catalin Bucur, au parasit emisiunea in urma voturilor primite din partea celorlalte cupluri.

Comisiile de Munca și Buget-Finanțe din Senat au votat eliminarea impozitului de 10% pe concediile medicale

15:10, 12.02.2024 - Comisiile reunite de Munca și Buget-Finanțe din Senat au votat in unanimitate luni eliminarea taxarii cu 10% a concediilor medicale, a anunțat grupul PNL din Senatul Romaniei. Masura a fost introdusa printr-o decizie a guvernului luata la sfarșitul anului trecut.


Ce parere ai despre aceasta stire?