Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima fotografie cu Narcisa Balaban și noul ei iubit. Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat îmbrățișați, în pat / FOTO

Publicat:

E oficial! L-a dat uitarii de tot pe Nicolae Guța! Acum, și-a gasit dragostea și alinarea in brațele unui barbat misterior, despre care nu a dat prea multe detalii. Fosta partenera de viața a lui Nicolae Guța s-a afișat pentru prima data pe rețelele de socializare cu barbatul de care s-a indragostit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Se reaprinde conflictul dintre Nicolae Guța și Narcisa Balaban. Manelistul ii da replica, dupa ce i-a criticat succesul de pe TikTok: „Este intr-o criza...”

18:05, 08.05.2024 - Narcisa Balaban l-a pus la zid pe Nicolae Guța, dupa ce manelistul a dat lovitura pe TikTok. Mama unuia dintre copii spune ca a uitat de Alberto. Se pare ca aceste vorbe nu i-au picat bine deloc lui Nicolae Guța, care, așa cum era de așteptat, i-a dat și replica.

Narcisa Balaban, reacție acida la adresa lui Nicolae Guța, dupa succesul pe care manelistul l-a avut pe TikTok: "Demon" / VIDEO

08:45, 08.05.2024 - Dupa succesul pe care Nicolae Guța l-a inregistrat in urma live-ului facut pe TikTok de curand, Narcisa Balaban, fosta iubita și mama unuia dintre copiii manelistului, a avut o reacție acida. "Actrița principala" l-a pus la zid pe cel care i-a fost candva iubit.

E oficial, Sorina, fosta iubita a lui Nicolae Guța, revine in lumea manelelor! Cine sunt cei care au tras-o in jos cand artista avea succes

23:00, 22.04.2024 - Sonia Ferrari, nepoata Sorinei Guța, a facut declarații exclusive despre revenirea artistei in lumea manelelor, dar și despre starea de sanatate și procedurile medicale pe care acesta urmeaza sa le faca. Cine sunt persoanele care au tras-o in jos pe celebra cantareața.

Pepe, deranjat de ce se spune despre fosta sotie. Cine ar fi noul iubit al Ralucai Pastrama: „Nu imi doresc sa imi pun familia intr-o lumina proasta”

14:35, 20.03.2024 - Pepe a rabufnit pe rețelele de socializare, dupa ce au aparut cateva informații publice despre fosta lui soție, Raluca Pastrama. Celebrul artist a precizat, clar și raspicat, ca nu vrea sa mai fie asociat cu mama fetițelor sale. Iata declarațiile acestuia! Pepe, declarații taioase la adresa Ralucai…

EXCLUSIV. Nicolae Guța, reacție dura la adresa Narcisei Balaban, mama copilului sau! Manelistul a izbucnit dupa acuzațiile aduse de fosta partenera: ”Sa se interneze la Spitalul 9”

22:46, 13.03.2024 - E scandal mare intre Narcisa Balaban și Nicolae Guța. Cei doi foști parteneri iși arunca cuvinte dure, iar acum și manelistul vine cu reacția exclusiva pentru Spynews.ro, dupa ce mama copilului sau a facut acuzații la adresa lui. Ce ii transmite Nicolae Guța și ce spune cantarețul despre cea care i-a…

Știrile Antena Stars. Narcisa Balaban tuna și fulgera! Bruneta lanseaza un nou atac dur la adresa lui Nicolae Guța: „Nimeni nu știe ce caracter infect ai” / VIDEO

17:45, 12.03.2024 - Narcisa Balaban lanseaza noi acuzații grave la adresa lui Nicolae Guța. Fosta partenera a interpretului de muzica de petrecere declara ca acesta vrea sa il intoarca pe Alberto, fiul pe care cei doi il au impreuna, impotriva sa. Iata declarațiile disperate ale Narcisei Balaban!

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?