Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prietenul Alexandrei: ”Nu am cuvinte, sunt șocat. Nu am auzit în viața mea de un om atât de crud!

Publicat:

&"Era o fata cuminte, cu bun simț, frumoasa&" sunt cuvintele cu care o descrie Marian pe prietena lui, Alexandra. Cei doi urmau sa se întâlneasca în ziua dispariției fetei, în oraș.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

(video) Alerta in fața Kremlinului, unde s-au auzit focuri de arma: „Cadoul ar trebui sa fie deportarea pe viața”

12:30, 12.06.2024 - 24 de invitați ai unei nunți zgomotoase de azeri au fost reținuți la Moscova, marți, 11 iunie, dupa ce au tras focuri de arma in aer, in cartierul rezidențial Izmailovski și pe terasamentul Kremlinului, relateaza postul MSK1 și portalul Bloknot, citate de Libertatea.ro .

Ploua cu fericire și noroc pentru 4 zodii. Viața li se schimba definitiv in iunie, spun adio ratelor la banci

08:16, 02.06.2024 - Fericirea este subiectiva și depinde in mare masura de percepția individuala. Ce face o persoana fericita poate sa nu aiba același efect asupra altcuiva. De exemplu, unii oameni gasesc fericirea in cariera și realizari profesionale, in timp ce alții o gasesc in experiențe simple, cum ar fi petrecerea…

Luna mai, dedicata constientizarii riscului de cancer de piele. Trei metode care iti pot salva viata. Medic renumit: "Mare atentie la ceea ce numim ratusca cea urata!”

14:05, 31.05.2024 - Un medic dermatolog roman, care a transformat in traditie organizarea evenimentelor care trag un semnal de alarma cu privire la pericolul de pe piele, iti dezvaluie care sunt cele trei metode care iti pot salva viata.

Nepotul lui Tzanca Uraganu a prevestit ce boala are cu o luna inainte ca parinții lui sa afle diagnosticul. Lucas i-a șocat pe toți, inainte sa moara: ”Dumnezeu a vorbit prin copilul meu”

10:10, 11.05.2024 - Nepotul lui Tzanca Uraganu continua sa șocheze, chiar și dupa ce s-a stins din viața. Lucas a prevestit boala pe care o are inca dinainte ca medicii sa le spuna parinților sai diagnosticul. Cu toții sunt convinși ca Lucas avea o legatura stransa cu Dumnezeu inainte sa se stinga din viața. Iata ce a…

Cu ce se ocupa romanii cand stau la rand sa ia lumina. „Un parinte m-a șocat. Mi-am facut cruce cand am auzit ce spunea"

12:15, 05.05.2024 - O fosta profesoara de religie din Craiova spune ca a ramas cu un gust amar dupa ce a participat la slujba de inviere. A ales sa mearga la Catedrala Sfantu Dumitru din centrul orașului unde erau adunați mii de oameni. Discret, femeia a ascultat ce discutau creștinii in timp ce așteptau sa ia lumina.

Gestul unui pompier in timpul lui liber. Ce a facut Marian cand a auzit un zgomot alarmant in fața casei sale

18:00, 26.04.2024 - Un pompier a facut un gest impresionnt in timpul sau liber, cand a auzit un zgomot in fața casei sale. Colegii de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta au spus povestea lui Marian, cae e salvator de 18 ani.

Lecție impresionanta de viața: nu are picioare deloc, dar iși lucreaza pamantul VIDEO

14:10, 06.04.2024 - Imagini impresionante au fost surprinse intr-o comuna din țara, unde un barbat a devenit exemplu pentru cei din jur. Marian, a ramas fara un ochi și fara ambele picioare in tinerețe, si a fost filmat in timp ce iși lucreaza cu grija pamanturile.   @marinelsimirianu1   ♬ Jumatatea Vietii Ce Mi-a Mai…

Patima jocurilor de noroc l-a facut sa-și ia viața intr-un mod care i-a șocat chiar și pe polițiști

12:01, 03.04.2024 - Un tanar de 34 de ani din Gorj a ales sa iși puna capat zilelor intr-o maniera șocanta. Tanarul s-a legat cu o chinga de parapetele de pe marginea drumului, chinga pe care a agațat-o de mașina, dupa care a scos mașina din viteza. In felul acesta s-a spanzurat.La fața locului, s-au deplasat…


Ce parere ai despre aceasta stire?