Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Presupusul amant al Mariei Constantin a pus piciorul în prag! Prinul mesaj DUR pentru Marcel Toader: "Ori terminăm circul ăsta, ori..."

Publicat:

Presupusul amant al a decis, dupa toate cele spuse de , sa ii transmita un mesaj omului de afaceri. Acesta este reprezentat de Daniel Ionașcu, care ii ia partea in scandalul momentului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cazul Madalin Paul. Presupusul amant al Narcisei Modringa rupa tacerea. Ce spune despre relația lor și tanarul decedat

16:20, 18.04.2024 - Presupusul amant al Narcisei Modringa a oferit primele declarații, sperand ca va face lumina in acest caz. S-a spus ca Madalin Paul l-a urmarit pe baiat, care ar fi fost in mașina cu Narcisa, și, in cursa nebuna, a pierdut controlul volanului și a lovit un copac.

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

Imagini sfașietoare de la inmormantarea lui Madalin. Tanarul a murit in Olt, in timp ce il urmarea pe presupusul amant al iubitei sale/ FOTO

15:56, 16.04.2024 - Au aparut imagini sfașietoare de la inmormantarea lui Madalin! Tanarul in varsta de 23 de ani a murit in Olt, in timp ce il urmarea pe presupusul amant al iubitei sale. Iata fotografii de cand tanarul a fost condus pe ultimul drum!

Se dau bani pentru cei care lucreaza in acest domeniu. Decizia luata la nivel european

11:10, 13.04.2024 - Cei care activeaza in acest domeniu ar putea sa primeasca bani. Este vorba despre un tip de sprijin, astfel incat lucrurile sa mearga maib ine. Europarlamentarul PSD Dan Nica a vorbit in cadrul emisiunii Be EU despre situația agricultorilor. Potrivit acestuia, este nevoie de un plan european care sa…

FC Bihor a pierdut un jucator important! Are piciorul in ghips dupa derby-ul cu Poli!

12:30, 09.04.2024 - Abia au revenit dupa accidentari doi dintre jucatorii aduși din Liga 2, Luca Tincau și Sergiu Ciocan, dar din pacate staff-ul tehnic se va confrunta cu o pierdere importanta pentru urmatoarele saptamani.

Catalin Gherzan, mesaj pentru tineri: Nu va lasați amagiți de promisiunile goale și de circul politic!

07:45, 05.04.2024 - Catalin Gherzan, mesaj pentru tineri: Nu va lasați amagiți de promisiunile goale și de circul politic! Unele studii arata ca tinerii par sa fie mai atrași de partidele cu manifestari spumoase, extravagante, antisistem. Pentru ei este un subiect de gluma, nu neaparat o intenție de vot. Catalin Gherzan…

Dosarul Rapid bubuie convenabil, fix cand lupta la titlu este mai incinsa: dați titlul FCSB-ului și terminam circul (OPINIE)

13:05, 14.03.2024 - Polițiștii au efectuat percheziții la 19 adrese și au pus in mișcare 28 de mandate de aducere, majoritatea vizandu-i pe Daniel Niculae, președintele clubului, liderul galeriei, Liviu Ungurean (Bocciu), dar și alți membri ai galeriei Rapidului. Totul extrem de convenabil: cu o zi inainte de a incepe…

Piedone, mesaj pentru politicieni: A venit vremea sa va sting lumina

10:30, 06.03.2024 - Primarul Sctorului 5, Cristian Popescu Piedone, a scris pe Facbook un mesaj cu talc pentru clasa politica actuala in contextul alegerilor care se apropie. „Domnilor, vorbește lumea strazii ca multa apa s-a scurs pe Dambovița de cand v-ați apucat sa faceți doar… NIMIC. Pe strada pestrița, domnilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?