Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele UDMR Cluj crede în nevinovăția viceprimarului Horvath Anna

Publicat:

Presedintele UDMR Cluj, , a declarat, luni, pentru AGERPRES, ca nu doreste sa comenteze cazul viceprimarului de Cluj-Napoca Horvath Anna, plasata de DNA sub control judiciar pentru trafic de influenta, mentionand ca, in opinia sa, aceasta este nevinovata.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kelemen Hunor nu crede in ieșirea PNL din coaliția cu PSD: „Sa faca ce? PNL e in polul de stanga. Au renunțat la valorile de dreapta”

17:35, 08.05.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, la Digi24, ca PNL este „condamnat” sa mearga in alianta cu PSD și ca nu va iesi de la guvernare inainte de alegerile prezidentiale și parlamentare. Liderul UDMR anticipeaza ca PNL va ramane in „alianta politica de stanga”, asa cum este actuala coalitie…

Șeful diplomației poloneze crede ca Putin „nu e atat de nesabuit” incat sa atace o țara NATO

18:40, 05.05.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, „nu este atat de nesabuit incat sa atace o țara NATO”, a declarat ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, intr-un interviu, potrivit kyivindependent.com.

Sebastian Burduja, interviu in EXCLUSIVITATE la Realitatea Plus. Ce spune despre șansele sale la Primaria Generala? De de crede ca PNL va da președintele?

18:40, 24.04.2024 - Octavian Burduja i-a explicat jurnalistei Raluca Țicmeanu și cum s-a derulat episodul apelului telefonic primit de la Nicolae Ciuca, pentru a-l anunța ca medicul Catalin Cirstoiu a ieșit din cursa pentru Primaria Capitalei.

Nicolae Ciuca nu a urmarit conferința de presa susținuta de doctorul Cirstoiu. ‘Activitațile’ invocate de liderul PNL

11:50, 20.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, vineri seara, intrebat daca este multumit de explicatiile date de Catalin Cirstoiu si daca acesta ramane candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, ca nu stie ce a declarat Cirstoiu, astfel ca isi mentine afirmatiile de joi seara. Nicolae Ciuca a fost intrebat,…

Ciuca, despre Iulian Dumitrescu: Nu avem propunerea care sa intre in analiza Biroului Politic Național

09:05, 19.04.2024 - Nicolae Ciuca a venit cu clarificari in cazul unei posibile candidaturi din partea lui Iulian Dumitrescu  la funcția de președinte al Consiliului Județean. Președintele PNL susține ca Biroul Politic Național al PNL nu are propunerea organizației Prahova de susținere.  In timp ce pentru majoritatea candidaturilor…

Firea, despre situația candidatului Cirstoiu: „Vom avea o intalnire la nivelul coalitiei de guvernare”

18:10, 18.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca situatia candidatului alianței PSD - PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, va fi discutata intr-o intalnire a coalitiei de guvernare in weekend sau luni dimineata.

Ciolacu, intrevedere cu președintele Emiratelor Arabe Unite: Ne dorim sa intarim relațiile de colaborare

20:06, 17.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, aflat in vizita in Emiratele Arabe Unite, va avea o intrevedere cu Alteța Sa Șeicul Mohammed bin Zayed al Nahyan și cu alți inalți oficiali. Potrivit Guvernului, un obiectiv important al izitei este reprezentat de atragerea investițiilor.

Drula crede in victoria lui Nicușor Dan: Bucureștenii au ales odata un medic șpagar, nu o vor mai face și a doua oara

19:15, 29.03.2024 - Catalin Drula a vorbit vineri seara, in exclusivitate la emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss de la Digi24, despre alegerile locale de anul acesta și despre principalii candidați. Președintele USR spune ca in ceea ce il privește crede cu tarie in victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru fotoliul de primar…


Ce parere ai despre aceasta stire?