Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele rus Vladimir Putin îi face o nouă vizită premierului ungar Viktor Orban

Publicat:

Presedintele rus va vizita astazi Budapesta, unde se va intalni cu premierul si va asista la deschiderea unui Campionat mondial de judo, sportul preferat al liderului rus.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin sustine ca instructori occidentali se afla deja in Ucraina: „Stim ca sunt acolo asa-numitii mercenari”

08:21, 29.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a afirmat marti, fara a oferi dovezi, ca instructori militari occidentali se afla deja in Ucraina, pretinzand ca aceștia sunt mercenari și avertizand ca vor fi in vizorul tirurilor ruse.

Putin ar fi pus ochii pe zona cheie pentru controlul Marii Baltice: Cine controleaza Gotland controleaza Marea Baltica

16:15, 22.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin ar putea cauta dominația asupra Marii Baltice și are ochii pe insula suedeza Gotland, a declarat Micael Byden, comandantul suprem al Forțelor Armate Suedeze, intr-un interviu pentru rețeaua media germana RND, publicat pe 22 mai, noteaza Kyiv Independent.

Vladimir Putin, interviu inaintea vizitei in China: Evaluam pozitiv abordarea Chinei privind rezolvarea crizei ucrainene

11:36, 15.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat intr-un interviu difuzat miercuri ca sprijina planul Chinei pentru o reglementare pasnica a crizei ucrainene, afirmand ca Beijingul a inteles perfect ce se ascunde in spatele acestei crize, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Rusia și-a dotat submarinele cu rachete cu focoase nucleare. Bulava poate lovi ținte la peste 8.000 de kilometri

18:00, 14.05.2024 - Racheta balistica intercontinentala Bulava cu lansare de pe submarinele din clasa Borei a fost introdusa in serviciul armatei ruse, a anuntat marti presa de stat rusa, citata de Reuters.Element-cheie al modernizarii arsenalului nuclear de care dispune Rusia, racheta Bulava a fost dezvoltata in cadrul…

Vladimir Putin a lansat o oferta de dialog Occidentului dar nu renunța la o noua ordine mondiala

15:55, 07.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a lansat marti o oferta de dialog Occidentului in materie de securitate si stabilitate strategica, dar a pledat pentru crearea unei noi ordini mondiale, dupa ce a fost investit pentru al cincilea mandat la Kremlin, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Primarița unui oraș rus lovit de inundații a demisionat la trei zile dupa ce Vladimir Putin a intrebat intr-o video conferința: „Unde e primarul din Kurgan?”

14:45, 27.04.2024 - Primarul interimar al Kurganuui, Anastasia Argișeva, și-a dat demisia din funcția, la trei zile dupa ce Vladimir Putin a ținut o ședința online cu reprezentanții orașului lovit de inundații in aceasta luna, scrie Meduza.Primarița orașului Kurgan și-a incetat atribuțiile inainte de termen la o ședința…

„Nu lasam tiranii sa castige”: Reincepe livrarea de arme catre Ucraina

19:50, 24.04.2024 - Presedintele democrat al SUA, Joe Biden, a promulgat miercuri pachetul legislativ ce prevede un ajutor de 95 de miliarde de dolari pentru Ucraina, Israel si Taiwan, adoptat de Congres dupa mai multe luni de dispute intre democrati si republicani, transmite Reuters. Primele noi livrari de echipamente…

Vladimir Lipaev, numit ambasadorul Federației Ruse in Romania, dupa plecarea lui Valeri Kuzmin

17:20, 16.04.2024 - Președintele rus Vladimir Putin l-a numit pe Vladimir Lipaev ambasador al Federației Ruse in Romania, dupa incheierea misiunii și plecarea lui Valeri Kuzmin. Lipaev a condus anterior misiunea diplomatica a Rusiei in Estonia.


Ce parere ai despre aceasta stire?