Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PREMIUL NOBEL pentru medicină a fost luat pentru o nouă terapie împotriva malariei

Publicat:

PREMIILE NOBEL 2015: William C. Campbell și Satoshi Omura au caștigat Premiul Nobel pentru Medicina 2015 pentru descoperirea unei noi terapii impotriva infecției provocate de nematode (viermi cilindrici), alaturi de Youyou Tu, pentru descoperirea unei noi terapii impotriva malariei.


Premiile Nobel au recompensat, intre 1901 si 2014, un numar de 864 de persoane si 25 de organizatii, in domeniile medicina, fizica, chimie, literatura, economie si pace, informeaza nobelprize.org.


POremiile Nobel- czuriozitati

Prezentam mai jos o serie de informatii…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Berlinul vrea sa scape de vila lui Joseph Goebbels, ministrul de propaganda al lui Hitler: "Luați-o, e cadou!"

13:51, 04.05.2024 - Guvernul de la Berlin vrea sa cedeze o vila care a apartinut candva ministrului de propaganda al lui Adolf Hitler, Joseph Goebbels. Spera astfel ca va pune capat unei dezbateri de zeci de ani privind transformarea sau demolarea unui vast sit dezafectat din zona rurala de la nord de capitala germana,…

Berlinul vrea sa scape de vila care i-a apartinut lui Joseph Goebbels, ministrul nazist al propagandei: „Luați-o, e un cadou!”

10:25, 04.05.2024 - Guvernul berlinez vrea sa cedeze o vila care a apartinut candva ministrului de propaganda al lui Adolf Hitler, Joseph Goebbels (n. 29 octombrie 1897 - m. 1 mai 1945), in speranta de a pune capat unei dezbateri de zeci de ani privind reconversia sau demolarea unui vast sit dezafectat din zona rurala…

Declaratia uluitoare a ucigasului studentei la Medicina. Ce a putut spune Mirel despre Andreea: „M-a prins de lantisorul pe care il aveam la gat”

12:20, 26.03.2024 - Mirel, ucigașul Andreei, studenta de 21 de ani de la Medicina din Timișoara, a facut declarații terifiante in fața anchetatorilor. Tanarul, student și el, și-a recunoscut fapta oribila și a explicat de ce a ajuns sa o omoare pe Andreea. Atenție, urmeaza dezvaluiri cu un puternic impact emoțional! Declaratia…

Ucigașul studentei la medicina de la Timisoara si-a recunoscut fapta

15:41, 24.03.2024 - Autorul crimei de la Timisoara, unde o studenta, de doar 21 de ani, a fost descoperita vineri decedata in urma mai multor lovituri de cutit,... The post Ucigașul studentei la medicina de la Timisoara si-a recunoscut fapta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un om a primit rinichi de la un porc. Transplant istoric in medicina / VIDEO

10:30, 22.03.2024 - Un nou capitol in istoria medicinei moderne a fost scris in mod remarcabil, intr-un moment deosebit de semnificativ. Intr-un pas epocal, medicii au realizat primul transplant de rinichi de la un porc la un om.

Guvernul reglementeaza medicina de razboi. Motivul: contextul geostrategic

11:15, 22.02.2024 - Guvernul pregatește legislația pentru a reglementa „domeniul asistenței medicale operaționale”, care va fi asigurata de structuri sanitare inființate la nivelul Ministerului Apararii Naționale, in condițiile in care lipsa acesteia reprezinta „o vulnerabilitate majora”.

Fostul presedinte chilian Sebastian Pinera, decedat intr-un accident de elicopter

07:11, 07.02.2024 - Fostul presedinte chilian Sebastian Pinera a murit, marti, intr-un accident de elicopter, in sudul tarii, a anuntat site-ul local de stiri La Tercera, citat de Reuters. Surse guvernamentale citate de La Tercera au indicat ca in elicopter se aflau patru persoane si trei au fost „gasite de catre primii…


Ce parere ai despre aceasta stire?