Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premiul Nobel pentru literatură în 2018 nu va mai fi acordat, din cauza scandalurilor sexuale din Academia Suedeză

Publicat:

, a carei reputatie a fost patata de acuzatii de viol si agresiune sexuala formulate impotriva sotului francez al unei poete care face parte din acest for de prestigiu, ar putea sa nu mai decerneze pentru literatura in 2018, a anuntat miercuri postul public de radio din Suedia (SR), citat de AFP.

"Discutam despre aceasta posibilitate. Vom comunica un verdict in curand", a declarat , secretarul permanent interimar al , o institutie ce a fost infiintata in 1786, scrie agerpres.ro.

Citește și: Imagini FABULOASE:

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai tensionata ediție Eurovison: artiștii irlandezi cer boicotarea concursului din cauza participarii Israelului

04:30, 23.04.2024 - Peste 400 de artisti irlandezi au indemnat-o luni pe concurenta tarii lor la Eurovision, Bambie Thug, sa fie de "partea corecta a istoriei" si sa boicoteze participarea la acest concurs, programat in luna mai la Malmo, Suedia, motivul fiind participarea Israelului, transmite AFP, citat de AGERPRES.

Traficul rutier in Suedia a fost blocat din cauza ninsorilor abundente

09:05, 04.04.2024 - Mai multe autostrazi importante din sudul Suediei au fost blocate miercuri noapte din cauza ninsorilor abundente. Automobilistii si soferii de camioane au stat in trafic timp de peste 10 ore, relateaza AFP. Suedia s-a confruntat cu o racire brusca a vremii si ninsori abundente in cea mai mare parte…

Doliu uriaș: a murit o cunoscuta scriitoare. A fost aproape de a lua premiul Nobel in mai multe randuri

11:45, 02.04.2024 -  Nascuta la Pointe-a-Pitre la 11 februarie 1934, Maryse Conde a scris aproximativ treizeci de carti despre Africa, sclavie si identitatile multiple ale persoanelor de culoare. De asemenea, ea a predat timp de mai multi ani in Statele Unite.De asemenea, a fost foarte cunoscuta in Statele Unite, unde…

Simona Halep da judecata compania de suplimente nutritionale din cauza careia a testat pozitiv la Roxadustat

11:25, 16.02.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a dat in judecata compania canadiana care a produs suplimentele nutritionale din cauza carora considera ca a fost testata pozitiv si a fost suspendata patru ani pentru dopaj, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?