Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premiul Nobel Junior pentru Informatică, cucerit de un tânăr român

Publicat:

, absolvent al Universitatii din Manchester, a castigat pentru Informatica si a primit o medalie de la Michael D. Higgins, presedintele Irlandei, pentru performantele sale in domeniu. are 21 de ani si s-a nascut in Bistrita, apoi a plecat sa studieze la din unde a studiat informatica. Premiul a fost castigat in baza proiectului „De la text la sinteza imaginii. Fol (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alpinistul roman Adrian Ahritculesei a revenit in tara dupa ce a cucerit Everestul

15:55, 21.05.2024 - Alpinistul Adrian Ahritculesei a revenit luni in tara dupa ce, in urma trei zile, vineri, 17 mai, a reusit sa cucereasca varful Everest (8.848 m), sportivul recunoscand ca a trait un sentiment de implinire atunci cand s-a aflat in cel mai inalt punct de pe planeta.

Filosoful Gabriel Liiceanu vine la Timișoara

09:15, 18.05.2024 - Cunoscutul filosof și eseist roman, Gabriel Liiceanu, ajunge la Timișoara, joia viitoare. Acesta va lectura in avanpremiera pasaje din ultima sa lucrare, „Scrisoare catre Dorothea”. Dialogul va fi moderat de profesorul Mircea Mihaieș și va avea loc in Aula Magna a Universitații de Vest din Timișoara.

Un kenian a caștigat semimaratonul Bucuresti. Primul roman din clasament a fost Leonard Mitrica, pe locul 5

13:45, 12.05.2024 - Kenyanul Alex Nzioka Matata a castigat, duminica, semimaratonul Bucuresti, cu timpul de o ora, un minut si patru secunde. Primul roman din clasament a fost Leonard Mitrica, pe locul 5, urmat de Alexandru Corneschi, care a ocupat locul 6, conform news.ro.

Tanar gasit rastignit de un gard, in prima zi de Paște. „Atac sinistru” in Irlanda de Nord VIDEO

12:55, 06.05.2024 - Un tanar a fost transportat la spital cu rani grave, in urma unui atac ce a avut loc intr-o parcare din Bushmills, din districtul Antrim al Irlandei de Nord. El a fost gasit de localnici, la primele ore ale dimineții de duminica, rastignit de un gard.

Tanar roman de 19 ani, ucis in Spania pentru un telefon

16:35, 04.05.2024 - O crima a șocat intreaga Spanie. Un tanar roman, in varsta de numai 19 ani, a fost ucis cu sange rece, pentru un telefon. Baiatul a fost injunghiat de un adolescent de 16 ani, care, dupa ce a comis fapta, a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi intamplat. Citește și: Accident in Argeș. […]

Al doilea inculpat in cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, adus in tara

08:26, 01.05.2024 - Al doilea inculpat in cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a fost adus in tara, azi noapte, din Irlanda.  Cristian Marian Minae este acuzat de omor calificat. Barbatul nu a scos niciun cuvant in fața jurnaliștilor care l-au așteptat pe aeroportul din Otopeni.  ”Azi noapte, o escorta…

Furtuna Kathleen a provocat anularea sau devierea unor zboruri in Marea Britanie si pene de curent in Irlanda

11:30, 07.04.2024 - Pasagerii companiilor aeriene s-au confruntat sambata cu probleme pe aeroporturi din unele regiuni ale Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din cauza anularii unor zboruri in urma unei furtuni care a provocat pene de curent ce au afectat mii de gospodarii irlandeze.

Katie Boulter a castigat turneul de la San Diego - Este al doilea titlu din cariera ei

09:35, 04.03.2024 - Katie Boulter din Marea Britanie a castigat, duminica, turneul de la San Diego, al doilea din cariera sa, dupa ce a trecut, scor 5-7, 6-2, 6-2, de Marta Kostiuk din Ucraina, cap de serie numarul 6, potrivit news.ro. Boulter a avut nevoie de 2 ore si 13 minute pentru a trece de Kostiuk in prima lor…


Ce parere ai despre aceasta stire?