Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul irakian, despre scrisoarea de notificare a retragerii trupelor americane: nu este vorba de o foaie de hârtie multiplicată din greşeală

Publicat:

Premierul interimar irakian a confirmat marti primirea scrisorii care anunta ca SUA isi pregateste efectivele militare pentru retragerea din Irak si nu este de acord cu explicatiile oferite ulterior de catre Pentagon ca este doar un draft care a fost transmis din greseala, relateaza France 24 citand AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surse: Șeful CIA se deplaseaza in Qatar pentru a discuta despre negocierile pentru armistitiul din Gaza

20:50, 05.05.2024 - Seful serviciilor de informatii americane, William Burns, este asteptat sa se intalneasca la Doha cu premierul Qatarului pentru a discuta despre negocieri indirecte intre Israel si Hamas.Seful serviciilor de informatii americane, William Burns, este asteptat sa se intalneasca la Doha cu premierul Qatarului…

Cum se pregatește Bundeswehr sa asigure hrana și asistența trupelor americane care ar lupta pe frontul estic al NATO

12:41, 26.04.2024 - Șefii armatei germane intocmesc planuri privind modul in care vor hrani mii de soldați americani și le vor realimenta tancurile in timp ce se indreapta spre frontul estic al NATO, ca parte a unui document secret care prezinta pregatirea de razboi a Germaniei, informeaza The Telegraph.

Ce s-a intamplat, de fapt, in timpul retragerii trupelor americane din Afganistan. Filmarea CNN ce contrazice raportul Pentagonului (VIDEO)

09:56, 26.04.2024 - CNN a prezentat noi dovezi ce contrazic, practic, raportul Pentagonului privind modul in care s-au retras trupele americane din Afganistan, in august 2021. Se vorbeste despre atacul sinucigaș al ISIS-K in apropierea aeroportului din Kabul. In retragere, au murit 13 militari americani și 170 de afgani…

CNN: O noua filmare a atacului cu bomba din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului

07:05, 26.04.2024 - Noi dovezi prezentate de CNN contrazic concluziile a doua investigații ale Pentagonului – una dintre ele, anunțata saptamana trecuta – in legatura cu atacul sinucigaș al ISIS-K in apropierea aeroportului din Kabul, in timpul retragerii trupelor americane din Afganistan, in august 2021.

Cum sa-ți controlezi furia: Scrie-ti gandurile negative pe o foaie de hartie și arunc-o (studiu)

07:05, 14.04.2024 - Cand vedeti rosu in fața ochilor, nu va descarcati furia pe colegi sau pe cei dragi. Mai bine transcrieți pe hartie gandurile negative, apoi aruncati foaia la gunoi sau intr-un tocator de hartii. Este o metoda mai eficienta de calmare, recomanda cercetatorii japonezi Universitatea Nagoya.

Culisele retragerii dezastruoase a trupelor SUA din Afganistan: „A fost nebunesc sa spui oamenilor ca pot avea incredere in talibani”

20:00, 04.04.2024 - Marturiile a trei inalți oficiali ai Departamentului de Stat, facute cu ușile inchise, au adus noi lamuriri asupra situației „fara precedent" din ultimele zile ale prezenței americane in Afganistan.

Tabla de pe un bloc din Gura Humorului a fost ”jumulita” de vantul puternic ca pe o foaie de hartie. Pompierii au consolidat bucațile de tabla (foto)

16:35, 02.04.2024 - Echipajul pompierilor militari de la Garda de Intervenție Gura Humorului a consolidat bucați de tabla, care au fost smulse de  vantul puternic de pe un bloc din oraș, care erau in pericol de cadere. Misiunea militarilor s-a incheiat. In zona, au ramas polițiștii locali, care au balizat și au asigurat…

Premierul din Peru a demisionat dupa ce au aparut inregistrari cu o femeie. "Dragostea mea, știi ca te iubesc"

11:15, 06.03.2024 - Premierul din Peru Alberto Otarola a demisionat pe fondul acuzatiilor de trafic de influenta pentru a ajuta o tanara careia i s-ar fi adresat cu afectiune in inregistrari difuzate de mass-media, transmite France 24.


Ce parere ai despre aceasta stire?