Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PREMIERUL ÎN STARE GRAVĂ Premierul slovac Robert Fico, în stare critică

Publicat:
PREMIERUL ÎN STARE GRAVĂ Premierul slovac Robert Fico, în stare critică

Premierul slovac , ranit grav dupa tentativa de asasinat de miercuri, poate vorbi, dar starea este in continuare "foarte critica", a declarat presedintele ales a Slovaciei,... The post PREMIERUL IN STARE GRAVA Premierul slovac , in stare critica first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Robert Fico, in continuare in stare 'grava': 'Ranile sunt complicate. Transportul este clar in afara discutiei pentru moment'

19:40, 22.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico se afla intr-o stare ”stabila”, dar in continuare ”grava”, anunta miercuri adjunctul sau, la o saptamana dupa ce acesta a fost ranit prin impuscare cu patru gloante si spitalizat, relateaza AFP, conform news.ro.

Premierul slovac Robert Fico este in stare stabila, dar grava: Ce declara ministrul sanatatii

15:11, 18.05.2024 - Starea prim-ministrului slovac Robert Fico s-a stabilizat, dar ramane grava, a declarat sambata ministrul Sanatatii din tara, in urma tentativei de asasinat de miercuri impotriva liderului central- european, transmite Reuters, citat de news.ro .

Premierul slovac Robert Fico a fost operat din nou. Starea sa se mentine foarte grava

17:05, 17.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, grav ranit miercuri prin impuscare intr-o tentativa de asasinat, a fost vineri operat din nou si starea sa se mentine grava, potrivit declaratiilor directoarei spitalului unde este internat si ale ministrului de interne, Robert Kalinak, transmit agentiile AFP si TASR.

Un poet de stanga l-a impușcat pe premierul slovac. Atacatorul a scris poezii despre moarte VIDEO

21:06, 15.05.2024 - Atacatorul care l-a impușcat, miercuri, 15 mai, pe premierul pro-rus al Slovaciei, Robert Fico, ar fi scriitorul și poetul Juraj Cintula, in varsta de 71 de ani, din orașul Levice, scrie Novaia Gazeta Europe.

ATENTAT LA BRATISLAVA Premierul populist al Slovaciei, Robert Fico, a fost impușcat miercuri dupa-amiaza și dus la spital

17:41, 15.05.2024 - Rapoartele de la TA3, un post de televiziune slovac, spun ca Fico, in varsta de 59 de ani, a fost lovit in stomac dupa ce patru focuri de arma au fost trase in afara Casei de Cultura din orașul Handlova, la aproximativ 150 de kilometri (93 de mile) nord-est de capitala, unde liderul se intalnea cu suporterii.…

Cum arata barbatul care l-a impușcat pe premierul Slovaciei! Imagini noi de la momentul atacului. Robert Fico este in stare critica / FOTO

17:21, 15.05.2024 - Au aparut primele imagini cu atacatorul din Slovacia, care l-a impucat pe Robert Fico! Barbatul a fost prins și imobilizat de oamenii legii, la scurt timp dupa ce a produs incidentul halucinant. Intre timp, Robert Fico se afla in stare critica la spital!

Prim-ministrul Slovaciei a fost impușcat in timpul unei bai de mulțime, dupa o ședința de guvern

17:00, 15.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico a fost impușcat și a fost transportat la spital. Incidentul care nu a fost confirmat de autoritațile slovace a avut loc miercuri, in timpul unui eveniment public. Martorii susțin ca au fost auzite mai multe impușcaturi. Potrivit primelor informații, patru focuri de arma…

Donald Tusk critica guvernele Ungariei și Slovaciei, dupa ce miniștrii lor de externe s-au intalnit cu Lavrov: „O alegere regretabila”

20:55, 04.03.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a dezaprobat luni intalnirile pe care ministrii de externe ungar si slovac, Peter Szijjarto si Juraj Blanar, le-au avut cu omologul rus al acestora, Serghei Lavrov, in timpul forumului diplomatic desfasurat in orasul turc Antalya, relateaza agentia DPA.


Ce parere ai despre aceasta stire?