Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Franţei şi-a ANULAT vizita în Israel

Publicat:

Contactat de catre , guvernul a invocat 'agenda interna' incarcata a prim-ministrului, mentionand in special dosarele legate de SNCF (compania de cai ferate franceze), audiovizualul public si 'termenele limita din iunie'.

Oficial, aceasta decizie nu ar avea nimic de a face cu evenimentele survenite in contextul transferului Ambasadei SUA la Ierusalim, care a facut zeci de victime de partea palestiniana saptamana trecuta, scrie .

Potrivit informatiilor ziarului, premierul francez 'va merge evident' in Israel, dar aceasta vizita nu este planificata 'in viitorul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Israelul nu este implicat in moartea președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, afirma un oficial de la Ierusalim

11:10, 20.05.2024 - Israelul nu a fost implicat in niciun fel in moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi și a ministrului sau de externe Hossein Amir Abdollahian, a declarat un oficial pentru agenția de presa Reuters.

SUA au suspendat livrarea unor arme catre Israel, afirma un oficial american

13:21, 08.05.2024 - SUA au oprit un transport de armament catre Israel, a declarat un oficial american. Washingtonul face presiuni asupra aliatului sau pentru a evita o invazie la scara larga in Rafah, potrivit mediafax.

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

20:51, 04.05.2024 - Ca in fiecare an, și de aceasta data Lumina a ajuns la Timișoara, de la Ierusalim, pe calea aerului. Cu un avion, via București, reprezentanții Mitropoliei Banatului au adus in vestul țarii o candela cu lumina luata chiar din Mormantul Domnului, din Israel, iar de aici va ajunge in biserici in noaptea…

United Airlines și-a anulat zborurile spre Tel Aviv pana in 9 mai

17:55, 01.05.2024 - United Airlines a prelungit miercuri decizia de anulare a zborului sau zilnic de la Newark, New Jersey, catre Tel Aviv, in Israel, pana la 9 mai, spunand ca finalizeaza o evaluare a siguranței, transmite Reuters.

Razboiul dintre Israel și Hamas: Pentru prima oara, Consiliul de Securitate al ONU voteaza in favoarea unei „incetari imediate a focului”

18:50, 25.03.2024 - Rezoluția adoptata luni, spun surse diplomatice citate de „Le Figaro”, este rezultatul negocierilor desfașurate in zilele weekendului de membrii nepermanenți ai Consiliului cu Statele Unite, in incercarea de a se evita un nou eșec. Astfel, dupa mai bine de cinci luni de razboi, Consiliul de Securitate…

Oficial!: Alianta Dreptei Unite s-a constituit legal! ICCJ a anulat decizia BEC

13:45, 19.03.2024 - Pe 17 martie 2024, Alianta Dreptei Unite a primit o lovitura, dupa ce Biroul Electoral Central a respins formarea sa. Drept urmare, cele trei formatiuni politice au anuntat ca vor merge mai departe, in instanta, contestand decizia la ICCJ. Decizia BEC va fi contestata de USR, PMP si Forta Dreptei la…


Ce parere ai despre aceasta stire?